Tårtkurs online

tårtkurs online
  • 8 olika onlinelektioner
  • Lär dig i valfri takt
  • Av proffskonditorn Tea Malmberg
  • Köp kurs eller presentkort på kurs
Boka eller köp presentkort

Vill du lära dig baka en tårta som ett proffs? I Kökets tårtkurs online får vi följa med proffskonditorn Tea Malmberg som bland annat skapade bröllopstårtan till det kungliga bröllopet mellan Madeleine och Chris.

Här finns alltså en hel del att lära, och genom 8 olika onlinelektioner visar Tea hur man steg för steg lyckas med att planera, baka och dekorera den perfekta tårtan.

tårtkurs övningar
(Tar dig till Köket.se)

Onlinekursens innehåll och upplägg

Teas tårtkurs är uppdelad på 8 lektioner och sammanlagt 4 timmar video som finns tillgänglig dygnet runt online för den som köpt kursen. Deltagaren väljer alltså själv tillfälle för varje lektion och genomför hela kursen i önskad takt. Tea delar dessutom med sig av ett 50-tal favoritrecept och olika övningar som hjälper dig i tårtbaket.

Tänk som en konditor

Genom Teas expertis, tips och övningar tar hon tårtbaket från grunden och kursdeltagaren för lära sig att tänka som en konditor. 

Under första lektionen går hon igenom viktiga byggstenar – alltifrån råvaror till smart utrustning som kan vara bra att ha för att lyckas med att baka en sensationell tårta.

I steg två och tre visar hon hur man bäst väljer och lyckas med sin tårtbotten för att sedan kombinera den med fyllningar i olika smaker och texturer. Därefter följer några lektioner som inriktar sig på specifika tårtor som:
-Gräddtårta
-Chokladtårta
-Amerikanska tårtor
-Moussetårtor

tårtkurs lektioner

Tårtdekoration

I den sista lektionen går Tea igenom smarta knep och metoder för olika sätt att dekorera tårtan. Spritsa med olika tyllar och skapa mönster samt att skapa och dekorera tårtan med fina marsipanfigurer. Därefter avslutas kursen och deltagaren har lärt sig att baka tårta på en helt ny nivå!

Kursen ”Lyckas med tårtor” kostar 399 kr och finns alltid tillgänglig online för den som köpt den. Gå kursen själv eller ge bort den i present – oavsett så kommer den deltagande få med sig både nya kunskaper, verktyg och massor av inspiration för att lyckas med tårtor.

Boka eller köp presentkort
kökets kurser