Tårtkurs online – Kökets tårtkurs

tårtkurs online
  • 8 olika onlinelektioner
  • Lär dig i valfri takt
  • Av proffskonditorn Tea Malmberg
  • Köp kurs eller presentkort på kurs
Boka eller köp presentkort

Tårtkurs online – Kökets tårtkurs

Vill du lära dig baka en tårta som ett proffs? I Kökets tårtkurs online får vi följa med proffskonditorn Tea Malmberg som bland annat skapade bröllopstårtan till det kungliga bröllopet mellan Madeleine och Chris.

Här finns alltså en hel del att lära, och genom 8 olika onlinelektioner visar Tea hur man steg för steg lyckas med att planera, baka och dekorera den perfekta tårtan.

tårtkurs övningar
(Tar dig till Köket.se)


Kökets Tårtkurs –  innehåll och upplägg

Teas tårtkurs är uppdelad på 8 lektioner och sammanlagt 4 timmar video som finns tillgänglig dygnet runt online för den som köpt kursen. Deltagaren väljer alltså själv tillfälle för varje lektion och genomför hela kursen i önskad takt. Tea delar dessutom med sig av ett 50-tal favoritrecept och olika övningar som hjälper dig i tårtbaket.

FAQ

Hur lång är Kökets tårtkurs?

Totalt är tårtkursen drygt 4 timmar, fördelade på 8 avsnitt där varje video är i snitt ca 20 minuter.

Hur länge har man tillgång till kurens innehåll?

Kursen är tillgänglig för alltid och man kan kolla på avsnitten hur många gånger man vill.

Behöver man någon speciell utrustning för att kunna delta?

Viss utrustning rekommenderas om man vill kunna följa recept och kursens upplägg helt och hållet. Till exempel behövs en köksvåg, olika tyllar samt formar i olika storlekar. Vad som behövs får man givetvis veta i kursens introduktion.

Måste man ha kunskaper inom bakning sedan tidigare?

Nej, kursen riktar sig både till nybörjare och vana bagare. Kursen är väl genomtänkt och innehåller alltifrån grunder och baktermer till avancerad dekorering.

Tårtkurs basic Lär dig tårtdekoration lektion teas tårtkurs

 

tårtkurs lektioner

Kursen ”Lyckas med tårtor” kostar 399 kr och finns alltid tillgänglig online för den som köpt den. Gå kursen själv eller ge bort den i present – oavsett så kommer den deltagande få med sig både nya kunskaper, verktyg och massor av inspiration för att lyckas med tårtor.

Boka eller köp presentkort
kökets kurser