Om Sockerpasta.nu

Om Sockerpasta.nu

Sockerpasta.nu är en hemsida som drivs av Skribentus (Org. nr: 556994-3060). Syftet är att tillhandahålla information, inspiration och idéer kring sockerpasta, tårtoblater och andra relaterade produkter.

Informationen som presenteras på hemsidan uppdateras och kontrolleras regelbundet. Det finns dock en risk att priser och annan information inte är uppdaterade vid ett givet besökstillfälle. I sådant fall är det målsidans information du ska utgå ifrån, inte vår. Vi tar inget juridiskt ansvar för felaktigheter i det här avseendet.

Affiliate

På hemsidan finns affiliatelänkar. Det innebär att vi kan få en liten provision om du handlar något hos någon av annonsörerna som vi länkar till. Att handla genom en affiliatelänk innebär inga extra kostnader för kunden.

Bildrättigheter

Många av bilderna på Sockerpasta.nu är hämtade från våra annonsörer. Inspirationsbilderna är dock våra egna.

Vid frågor, funderingar eller feedback är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Kontaktformuläret finns längst ned på den här sidan. – eller på info@skribentus.se

Private Policy

Läs även Private Policy här

Samarbetande butiker

(KONTAKTFORMULÄR LÄNGST NER PÅ SIDAN! ) 

lyckas med mat

LYCKAS MED MAT

Lyckasmedmat.se är en E-butik som har precis allt som behövs för att just lyckas med mat –  Allt ifrån bakformar till stekpannor. På sidan finns även recept och inspiration för både bakverk, matlagning och drinkar för alla tillfällen.

FÖR DIG SOM: Söker stort utbud av sockerpasta, marsipan, tårtdekorationer och tårttillbehör.

Till Butiken

Cake it easy

CAKE IT EASY
På Cake It Easy beställer duenkelt tårta på nätet och får den levererad från det lokala bageriet. Sajten samarbetar med över 300 konditorier i både Sverige och Norge, allt för att bevara det lokala hantverket men samtidigt på ett modernt och enkelt sätt underlätta kundens önskemål.

FÖR DIG SOM: Vill överraska någon med ett tårtbud ända fram till dörren.

Till Butiken

barnkalaset.se

BARNKALASET.SE

Specialisten på barnkalas och festprodukter. Välj ett helt tema eller plocka fritt som du vill. Erbjuder billig och snabb leverans och har allt som kan tänkas behövas inför kalaset. Här finns även artiklar som passar för dop, maskerad eller baby shower.

För dig som: Söker produkter till barnens tårta. Mycket stort utbud av tårtbilder och färdiga kit för kalasteman.

Till Butiken

tårtkurs

 UPPLEVELSE.COM

Till någon som redan har allt kan en upplevelse vara en perfekt present. På upplevelse.se finns något som passar för alla. Finsmakaren, skönhetsprinsessan eller motornörden. Välj och vraka mellan en mängd olika upplevelser i olika kategorier och prisklasser.

För dig som: Söker presentkort på tårtkurs, glassprovning, chokladprovning eller göra-egna-praliner kurs.

Till Butiken

Tasty America

TASTY AMERICA

En internetbutik som erbjuder mängder av amerikanska godsaker och andra roliga prylar i sann amerikansk anda. Här finner du baktillbehör som kakfrosting, kakmixar, cupcake-kits. Även andra saker som är typiskt amerikanska som pannkaksmixar och smaksatt sirap i olika smaker.

För dig som: söker ett generöst utbud av amerikanska produkter för bakning så som färdiga kit och mixar samt dekorationer och godsaker i amerikansk anda.

Till Butiken

partyhallen

PARTYHALLEN
En rolig nätbutik som erbjuder festartiklar och partyprylar för alla tillfällen. Baktillbehör som tårtdekorationer, tårtbilder, muffinsformar, sockerpasta och festliga strössel mm. Allt som behövs för en lyckad fest.

FÖR DIG SOM: behöver tillbehör till tårtbaket eller festliga prylar till kalaset.

Till Butiken

Adlibris

ADLIBRIS
Ledande E-butik med stort och varierande utbud. Här finns bland annat produkter inom kök och servering men även tusentals kokböcker i alla möjliga kategorier. Erbjuder bra priser och snabba leveranser.

FÖR DIG SOM: Letar efter en bra kokbok eller baktillbehör och redskap som tårtpalett eller spritspåsar.

Till Butiken

bokus

BOKUS

Bokus är en bokhandel på nätet som erbjuder ett brett sortiment av kok- och bakböcker. Tårtböcker, böcker med småkakor eller mjuka kakor, bröd eller cupcakes hittar du hos Bokus. Fri frakt och bra priser.

FÖR DIG SOM: söker receptböcker och inspiration för bakning.

Till Butiken

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Meddelande

    Bevisa att du är människa genom att välja Hus.