Om Sockerpasta.se

Om Sockerpasta.nu

 

MER OM SOCKERPASTA.NU

Denna sidan samlar information, inspiration och idéer kring sockerpasta, tårtoblater m.m. På första sidan guidas besökaren till de butiker som säljer detta men även de redskap som kan vara bra när man ska forma tårtlock eller småfigurer. Även en del inslag av marsipan kommer att finnas samt andra tårtdekorationsmöjligheter.

På undersidorna som hittas via menyn är det tänkt att texterna och bilderna ska inspirera till skapande. Allt från hur man gör sin egen sockerpasta till bilder på de som är riktigt duktiga och är gärna visar upp sina alster. (Bilder är enbart publicerade efter att personen som äger dem godkänt detta).
Även en liten bloggdel är under uppbyggnad. Det är tänkt att olika bloggar presenteras så man lättare kan läsa sig till var man kan gå för att lära sig mer, få roliga tips eller bara följa någon som tycker om att garnera tårtor och andra bakverk.

De bilder på produkter som presenteras är tagna från olika företags hemsidor. Detsamma gäller de priser som anges. Tanken är att produkter som utgått från företagens utbud även ska tas bort på denna sida samt att priserna ska uppdateras allt eftersom. Men visst kan det bli fel ibland. Av den anledningen tas inte något juridiskt ansvar för om felaktig information anges. Ser du något så hör gärna av dig. Det även om du bara har lite tankar, frågor eller idéer.

Kontakta mig gärna:

 

 

I dessa butiker kan du köpa

  • Tårtdekorationer och tårttillbehör
  • Sockerpasta, Marsipan, Ätbara tårtbilder
  • Upplevelser som tårtkurs, chokladprovning m.m.

(KONTAKTFORMULÄR LÄNGST NER PÅ SIDAN! ) 

LYCKAS MED MAT

Lyckasmedmat.se är en E-butik som har precis allt som behövs för att just lyckas med mat –  Allt ifrån bakformar till stekpannor. På sidan finns även recept och inspiration för både bakverk, matlagning och drinkar för alla tillfällen.

FÖR DIG SOM: Söker stort utbud av sockerpasta, marsipan, tårtdekorationer och tårttillbehör.

Till Butiken

CAKE IT EASY
På Cake It Easy beställer duenkelt tårta på nätet och får den levererad från det lokala bageriet. Sajten samarbetar med över 300 konditorier i både Sverige och Norge, allt för att bevara det lokala hantverket men samtidigt på ett modernt och enkelt sätt underlätta kundens önskemål.

FÖR DIG SOM: Vill överraska någon med ett tårtbud ända fram till dörren.

Till Butiken

BARNKALASET.SE

Specialisten på barnkalas och festprodukter. Välj ett helt tema eller plocka fritt som du vill. Erbjuder billig och snabb leverans och har allt som kan tänkas behövas inför kalaset. Här finns även artiklar som passar för dop, maskerad eller baby shower.

För dig som: Söker produkter till barnens tårta. Mycket stort utbud av tårtbilder och färdiga kit för kalasteman.

Till Butiken

 UPPLEVELSE.COM

Till någon som redan har allt kan en upplevelse vara en perfekt present. På upplevelse.se finns något som passar för alla. Finsmakaren, skönhetsprinsessan eller motornörden. Välj och vraka mellan en mängd olika upplevelser i olika kategorier och prisklasser.

För dig som: Söker presentkort på tårtkurs, glassprovning, chokladprovning eller göra-egna-praliner kurs.

Till Butiken

TASTY AMERICA

En internetbutik som erbjuder mängder av amerikanska godsaker och andra roliga prylar i sann amerikansk anda. Här finner du baktillbehör som kakfrosting, kakmixar, cupcake-kits. Även andra saker som är typiskt amerikanska som pannkaksmixar och smaksatt sirap i olika smaker.

För dig som: söker ett generöst utbud av amerikanska produkter för bakning så som färdiga kit och mixar samt dekorationer och godsaker i amerikansk anda.

Till Butiken

partyhallen

PARTYHALLEN
En rolig nätbutik som erbjuder festartiklar och partyprylar för alla tillfällen. Baktillbehör som tårtdekorationer, tårtbilder, muffinsformar, sockerpasta och festliga strössel mm. Allt som behövs för en lyckad fest.

FÖR DIG SOM: behöver tillbehör till tårtbaket eller festliga prylar till kalaset.

Till Butiken

ADLIBRIS
Ledande E-butik med stort och varierande utbud. Här finns bland annat produkter inom kök och servering men även tusentals kokböcker i alla möjliga kategorier. Erbjuder bra priser och snabba leveranser.

FÖR DIG SOM: Letar efter en bra kokbok eller baktillbehör och redskap som tårtpalett eller spritspåsar.

Till Butiken

BOKUS

Bokus är en bokhandel på nätet som erbjuder ett brett sortiment av kok- och bakböcker. Tårtböcker, böcker med småkakor eller mjuka kakor, bröd eller cupcakes hittar du hos Bokus. Fri frakt och bra priser.

FÖR DIG SOM: söker receptböcker och inspiration för bakning.

Till Butiken

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Meddelande

Please prove you are human by selecting the Key.