Om Sockerpasta.nu

Sockerpasta.nu är en hemsida som drivs av Skribentus (Org. nr: 556994-3060). Syftet är att tillhandahålla information, inspiration och idéer kring sockerpasta, tårtoblater och andra relaterade produkter. Kontakt sker till info@skribentus.se

Informationen som presenteras på hemsidan uppdateras och kontrolleras regelbundet. Det finns dock en risk att priser och annan information inte är uppdaterade vid ett givet besökstillfälle. I sådant fall är det målsidans information du ska utgå ifrån, inte vår. Vi tar inget juridiskt ansvar för felaktigheter i det här avseendet.

Affiliate

På hemsidan finns affiliatelänkar. Det innebär att vi kan få en liten provision om du handlar något hos någon av annonsörerna som vi länkar till. Att handla genom en affiliatelänk innebär inga extra kostnader för kunden.

Bildrättigheter

Många av bilderna på Sockerpasta.nu är hämtade från våra annonsörer. Inspirationsbilderna är dock våra egna.

Vid frågor, funderingar eller feedback är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Kontaktformuläret finns längst ned på den här sidan. – eller på info@skribentus.se

Private Policy

Läs även Private Policy här

Samarbetande butiker

(KONTAKTFORMULÄR LÄNGST NER PÅ SIDAN! )

LYCKAS MED MAT

Lyckasmedmat.se är en E-butik som har precis allt som behövs för att just lyckas med mat – Allt ifrån bakformar till stekpannor. På sidan finns även recept och inspiration för både bakverk, matlagning och drinkar för alla tillfällen.

FÖR DIG SOM: Söker stort utbud av sockerpasta, marsipan, tårtdekorationer och tårttillbehör.

Till Butiken

CAKE IT EASY
På Cake It Easy beställer duenkelt tårta på nätet och får den levererad från det lokala bageriet. Sajten samarbetar med över 300 konditorier i både Sverige och Norge, allt för att bevara det lokala hantverket men samtidigt på ett modernt och enkelt sätt underlätta kundens önskemål.

FÖR DIG SOM: Vill överraska någon med ett tårtbud ända fram till dörren.

Till Butiken

UPPLEVELSE.COM

Till någon som redan har allt kan en upplevelse vara en perfekt present. På upplevelse.se finns något som passar för alla. Finsmakaren, skönhetsprinsessan eller motornörden. Välj och vraka mellan en mängd olika upplevelser i olika kategorier och prisklasser.

För dig som: Söker presentkort på tårtkurs, glassprovning, chokladprovning eller göra-egna-praliner kurs.

Till Butiken

PARTYHALLEN
En rolig nätbutik som erbjuder festartiklar och partyprylar för alla tillfällen. Baktillbehör som tårtdekorationer, tårtbilder, muffinsformar, sockerpasta och festliga strössel mm. Allt som behövs för en lyckad fest.

FÖR DIG SOM: behöver tillbehör till tårtbaket eller festliga prylar till kalaset.

Till Butiken

ADLIBRIS
Ledande E-butik med stort och varierande utbud. Här finns bland annat produkter inom kök och servering men även tusentals kokböcker i alla möjliga kategorier. Erbjuder bra priser och snabba leveranser.

FÖR DIG SOM: Letar efter en bra kokbok eller baktillbehör och redskap som tårtpalett eller spritspåsar.

Till Butiken