Om Sockerpasta.se

Butiker och samarbetspartners

Tasty America

En E-butik för dig som älskar amerikanska bakverk, godis och annat gott från andra sidan Atlanten.

Till Butik 

 

 

 

Lyckas med mat

 

 

Denna sidan samlar information, inspiration och idéer kring sockerpasta, tårtoblater m.m. På första sidan guidas besökaren till de butiker som säljer detta men även de redskap som kan vara bra när man ska forma tårtlock eller småfigurer. Även en del inslag av marsipan kommer att finnas samt andra tårtdekorationsmöjligheter.
På undersidorna som hittas via menyn är det tänkt att texterna och bilderna ska inspirera till skapande. Allt från hur man gör sin egen sockerpasta till bilder på de som är riktigt duktiga och är gärna visar upp sina alster. (Bilder är enbart publicerade efter att personen som äger dem godkänt detta).
Även en liten bloggdel är under uppbyggnad. Det är tänkt att olika bloggar presenteras så man lättare kan läsa sig till var man kan gå för att lära sig mer, få roliga tips eller bara följa någon som tycker om att garnera tårtor och andra bakverk.
De bilder på produkter som presenteras är tagna från olika företags hemsidor. Detsamma gäller de priser som anges. Tanken är att produkter som utgått från företagens utbud även ska tas bort på denna sida samt att priserna ska uppdateras allt eftersom. Men visst kan det bli fel ibland. Av den anledningen tas inte något juridiskt ansvar för om felaktig information anges. Ser du något så hör gärna av dig. Det även om du bara har lite tankar, frågor eller idéer.

Kontakta mig gärna

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Meddelande