Skicka tårta med tårtogram / Tårtbud

Skicka tårta - över hela Sverige banner4

STOCKHOLM      GÖTEBORG      MALMÖ      SÖK – Andra städer

Beställ från lokala konditorier

Så fungar det att skicka tårta

skicka tårtbud med bjuda nu

Tårtogram /Skicka tårta

Lika lätt som man kan skicka blommogram kan man idag skicka ett tårtogram. Perfekta sättet att uppvakta någon på födelsedagen med en tårta trots att personen bor en bit bort.Så fungerar det – Skicka tårta

Så här fungerar tjänsten, av Cakeiteasy, för att skicka tårta över stora delar av Sverige.

1.Ange stad dit tårtan ska levereras

Sök efter ort där du vill få tårtan ska levereras. Tårtogram kan levereras över stora delar av Sverige. Tjänsten finns i över 20 städer. Sök här

2. Välj tårta och storlek

Apelsintryffel, Citronkaka eller Sacher? Eller varför inte Cocos?? Att välja är inte helt lätt när utbudet är stort för de som vill skicka en tårta. Det finns en mängd olika modeller och smaker.

Nästa steg för att färdigställa sitt Tårtogram är att välja hur många tårtor som ska skickas.  Självklart kan man välja flera olika tårtor i samma leverans.

3. Välj ”Hämta själv” eller ”Leverans till Dörren”

Välj om den ska levereras som ett tårtbud till dörren eller om du hellre hämtar upp den på bageriet. Välj även datum då den ska vara klar att leverera.

4. Betala och vänta in tårtan

Därefter fylls mottagaren av bakverket i med både namn och adress. Sista steget är att välja leveransdag samt betala sin order.

Börja här

Eller skicka andra bakverk

smörgåstårta med bud

Skicka smörgåstårta med bud

I de flesta städer går det att beställa smörgåstårta med bud. Det finns exempelvis klassiska med ost/skinka och de med havets läckerheter. Välj leverans till dörren eller hämta hos konditoriet.

Börja här

(Bilden ovan är från ett konditori i Stockholm men leverans kan ske i ett flertal andra städer)


Bullar med bud

Bullar och annat fikabröd

Bullar, Wienerkransar eller kanske semlor på fettisdagen? I flera städer, exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö kan fikabrödet bestälas online. Få det till dörren till fikastunden – eller hämta i butik.

Börja här

(Bilden ovan är från ett konditori i Stockholm men leverans kan ske i ett flertal andra städer)

Frågor och Svar

Hur mycket kostar det att skicka en tårta med tårtbud?

Priserna är varierande beroende på vilken tårta man väljer. Det finns olika prisklasser och priserna är samma som hos konditoriet.

Fungerar tjänsten i hela landet?

Tyvärr gäller inte tjänsten i alla städer utan enbart på dom orter där det finns ett samarbete med ett eller flera lokala konditorier. För att veta om tjänsten erbjuds där du bor skriver du enkelt in ortsnamnet i sökfältet och får svar direkt.

Kan man ångra sig efter att beställningen är lagd?

Om man vill ändra beställningen efter att den är genomförd går det bra att göra så länge tårtan inte har börjat bakas. Vid avbeställning behöver man vara ute 2 dagar innan avtalad leveransdag.

Kan man beställa allergivänliga tårtor?

I utbudet på flera platser finns både gluten- och laktosfria tårtor att välja mellan. Vid specialbeställning av en tårta på grund av andra allergier är det enklast att kontakta sitt lokala bageri direkt.