Tårtdekoration Fotboll

fotbollstårta

Fotbollstårta – Bildtårta

Oavsett om ni firar favoritlagets placering i årets allsvenska eller ett fotbollstokigt födelsedagsbarn så kommer den här tårtbilden göra tårtan till kalasets höjdpunkt. Tårtbilden är naturligtvis ätbar och du gör den extra festlig genom att spritsa fluffig grädde längs kanten.

Bilden är tillverkad av sockerpasta och mäter 20 cm i diameter.

Den har en hållbarhet på ca ett år om den förvaras torrt och svalt.

59:-

Till Butik / Beställ 

fotbollsbild tårta

Tårtbild Fotbollsplan

Vill du bjuda på fotbollsvärldens roligaste och häftigaste tårta? Baka en fyrkantig tårta och lägg på den här ätbara tårtbilden med motiv av en fotbollsplan. Med lite pyssel kan du göra tårtan mer personlig med hjälp av egna dekorationer. Bygg egna målstolpar, tillverka bollar av marsipan eller skapa egna spelare med favoritlagets tröjor. Om du inte är så pysslig av dig kan du köpa ett färdigt dekorationspaket med spelare, domare och mål. Eller varför inte bara skriva födelsedagsbarnets namn tvärs över mittlinjen? För snyggare resultat, spritsa gärna grädde runt kanterna.

Tårtbilden är 29×20 cm och tillverkad av sockerpasta.

Bilden är hållbar i ca ett år om den förvaras torrt och svalt.

69:-

Till Butik / Beställ 

fotboll fans

Bild till tårta – Fotbolls fans

Ett fotbollstokigt födelsedagsbarn, eller vann ni precis en viktig match? Kanske blev det medaljplacering för favoritlaget i Allsvenskan? Oavsett anledning är detta tårtbilden för den riktiga fotbollsfantasten! Den här ätbara tårtbilden har inte fångat bara tävlingsandan utan även känslan av att vara delaktig som publik. För ännu snyggare resultat, spritsa grädde runt kanten och dekorera med lite fotbollsströssel.

Bilden är 20 cm i diameter och tillverkad av sockerpasta.

Tårtbilden är hållbar i ca ett år om den förvaras torrt och svalt.

59:-

Till Butik / Beställ 

fotboll tårtdekoration

Fotboll Tårtdekoration

Har du bakat en fantastisk fotbollstårta, men tycker det saknas något? Här finns ett set med roliga tårtdekorationer till din fotbollstårta. Figurerna är av plast och går inte att äta, men varför inte tillverka en fotboll av marsipan, som födelsedagsbarnet får mumsa i sig? Dekorationerna går utmärkt att rengöra och återanvända, om man inte hellre vill ha dem som leksaker efter kalaset.

Paketet innehåller två mål, en domare och sex spelare.

Figurerna är 6–7 cm höga och målen är 10×6 cm.

75:-

Till Butik / Beställ 

 

fotbollsströssel

Fotbollsströssel

Fotbollsströssel i form av vita och svarta fotbollar blir en rolig detalj att strö över en färdig fotbollstårta. Bollarna är 1 cm stora och naturligtvis ätbara. Använd dem gärna till att dekorera någon av de härliga tårtbilderna med fotbollsmotiv.

Förpackningen innehåller 56 gram.

Kan innehålla spår av soja och nötter.

35:-

Till Butik / Beställ 

Om du har en fotbollstokig son eller dotter som firar födelsedag, eller kanske sitt första hat-trick, vore det väl en helt underbar idé att bjuda på ett riktigt fotbollskalas? Baka en tårta och lägg på en färdig tårtbild, så blir det utan tvekan en minnesvärd fest.

Välj mellan häftiga actionbilder eller skapa en tårta i form av en fotbollsplan med boll, spelare, domare och mål. Som extra dekoration kan du lägga till ett roligt fotbollsströssel med små svarta och vita bollar.