Tårtdekoration Fotboll

Gör en enkel fotbollstårta med snygga tårtdekorationer med fotbollstema.

Tårtoblat fotbollsplan

Tårtbild Fotbollsplan

Vill du bjuda på fotbollsvärldens roligaste och häftigaste tårta? Baka en fyrkantig tårta och lägg på den här ätbara tårtbilden med motiv av en fotbollsplan. Med lite pyssel kan du göra tårtan mer personlig med hjälp av egna dekorationer.

Tårtbilden är 29×20 cm och tillverkad av sockerpasta.

69:-

Till Butik / Beställ

Rund fotbollsplan till tårta

Bild till tårta – Fotbolls fans

Ett fotbollstokigt födelsedagsbarn, eller vann ni precis en viktig match? Den här ätbara tårtbilden har inte fångat bara tävlingsandan utan även känslan av att vara delaktig som publik.

För ännu snyggare resultat, spritsa grädde runt kanten och dekorera med lite fotbollsströssel. Bilden är 20 cm i diameter och tillverkad av sockerpasta.

59:-

Till Butik / Beställ

Tårtdekoration till fotbollstårta

Fotboll Tårtdekoration

Har du bakat en fantastisk fotbollstårta, men tycker det saknas något? Här finns ett set med roliga tårtdekorationer till din fotbollstårta. Figurerna är av papp och går inte att äta, men varför inte tillverka en fotboll av marsipan, som födelsedagsbarnet får mumsa i sig? Dekorationerna går utmärkt att rengöra och återanvända, om man inte hellre vill ha dem som leksaker efter kalaset.

39:-

Till Butik / Beställ

Tårtljus fotbollstema

Fotboll tårtljus

Till det fotbollstokige födelsedagsbarnet behövs givetvis en tårta i sann fotbollsanda. Vad passar bättre att pryda den än dessa snygga tårtljus?

I varje förpackning finns totalt sex stycken ljus, varav fyra av dom föreställer en fotboll och dom andra två fotbollsskor i färgen guld. Blir det ett ljus för varje år, eller kanske ett för varje mål?

39:-

Till Butik / Beställ

Guide att göra fotbollstårta

Baka en tårta och lägg på en färdig tårtbild, så blir det utan tvekan en minnesvärd fest.

Skapa en läcker fotbollstårta med hjälp av en färdig tårtbild. Allt som behövs är en tårta, en tårtbild och eventuellt några fler fina dekorationer med fotbollstema.

  1. Täck valfri tårta med sockerpasta, marsipan, grädde eller frosting
  2. Ta bort tårtbilden från skyddsplasten
  3. För tårta klädd i sockerpasta eller marsipan – pensla tårtbildens baksida med ett tunt lager flytande gelatin och placera den sedan mitt på tårtan. Stryk försiktigt fast den med torra fingrar
  4. För tårta klädd med grädde eller frosting – lägg tårtbilden direkt på tårtan
  5. Dölj tårtbildens kanter genom att spritsa grädde eller frosting runt om, alternativt dekorera med bär, frukt nötter eller annat gott
  6. Fyll på med eventuella dekorationer, så som tårtljus, och servera direkt efter att tårtbilden har monterat

(Se en komplett guide på fotbollstårta här)

Fotbollstårat med fotbollsplan

Välj mellan häftiga actionbilder eller skapa en tårta i form av en fotbollsplan med boll, spelare, domare och mål. Som extra dekoration kan du lägga till ett roligt fotbollsströssel.