Tårtdekoration Fotboll

Gör en enkel fotbollstårta med snygga tårtdekorationer med fotbollstema.

Tårtdekoration Fotboll

fotbollstårta rektangulär

Tårtbild Fotbollsplan

Vill du bjuda på fotbollsvärldens roligaste och häftigaste tårta? Baka en fyrkantig tårta och lägg på den här ätbara tårtbilden med motiv av en fotbollsplan. Med lite pyssel kan du göra tårtan mer personlig med hjälp av egna dekorationer. Bygg egna målstolpar, tillverka bollar av marsipan eller skapa egna spelare med favoritlagets tröjor. Om du inte är så pysslig av dig kan du köpa ett färdigt dekorationspaket med spelare, domare och mål. Eller varför inte bara skriva födelsedagsbarnets namn tvärs över mittlinjen? För snyggare resultat, spritsa gärna grädde runt kanterna.

Tårtbilden är 29×20 cm och tillverkad av sockerpasta.

Bilden är hållbar i ca ett år om den förvaras torrt och svalt.

69:-

Till Butik / Beställ 

Tårbild med fotbollsplan rund

Bild till tårta – Fotbolls fans

Ett fotbollstokigt födelsedagsbarn, eller vann ni precis en viktig match? Kanske blev det medaljplacering för favoritlaget i Allsvenskan? Oavsett anledning är detta tårtbilden för den riktiga fotbollsfantasten! Den här ätbara tårtbilden har inte fångat bara tävlingsandan utan även känslan av att vara delaktig som publik. För ännu snyggare resultat, spritsa grädde runt kanten och dekorera med lite fotbollsströssel.

Bilden är 20 cm i diameter och tillverkad av sockerpasta.

Tårtbilden är hållbar i ca ett år om den förvaras torrt och svalt.

59:-

Till Butik / Beställ 

fotboll tårtdekoration

Fotboll Tårtdekoration

Har du bakat en fantastisk fotbollstårta, men tycker det saknas något? Här finns ett set med roliga tårtdekorationer till din fotbollstårta. Figurerna är av papp och går inte att äta, men varför inte tillverka en fotboll av marsipan, som födelsedagsbarnet får mumsa i sig? Dekorationerna går utmärkt att rengöra och återanvända, om man inte hellre vill ha dem som leksaker efter kalaset.

39:-

Till Butik / Beställ 

 

fotboll tårtljus

Fotboll tårtljus

Till det fotbollstokige födelsedagsbarnet behövs givetvis en tårta i sann fotbollsanda. Vad passar bättre att pryda den än dessa snygga tårtljus? I varje förpackning finns totalt sex stycken ljus, varav fyra av dom föreställer en fotboll och dom andra två fotbollsskor i färgen guld. Blir det ett ljus för varje år, eller kanske ett för varje mål?

39:-

Till Butik / Beställ

Om du har en fotbollstokig son eller dotter som firar födelsedag, eller kanske sitt första hat-trick, vore det väl en helt underbar idé att bjuda på ett riktigt fotbollskalas? Baka en tårta och lägg på en färdig tårtbild, så blir det utan tvekan en minnesvärd fest.

Välj mellan häftiga actionbilder eller skapa en tårta i form av en fotbollsplan med boll, spelare, domare och mål. Som extra dekoration kan du lägga till ett roligt fotbollsströssel med små svarta och vita bollar.