Baka Polkagrisar

Baka polkagrisar på kurs

Presentkort – Baka Polkagrisar i Stockholm eller Gränna

Att baka polkagrisar är en upplevelse som är lärorik, rolig och som passar såväl vuxna som barn. Dessutom blir det ju väldigt gott! Upplevelsen genomförs i Gamla Stan i Stockholm – eller Gränna.

  • 1 – 2 TIMMAR
  • GRÄNNA ELLER STOCKHOLM
  • BYTESRÄTT I 2 ÅR

599:-

Läs merMer info: Baka polkagrisar i grupp

Under upplevelsen, som varar i ungefär 1 – 2 timmar, kommer du att få lära dig hur man bakar polkagrisar på klassiskt vis. Du kommer själv att kunna låta kreativiteten och fantasin flöda genom att kombinera olika smaker och färger. Givetvis får du behålla allt som du bakar i kokeriet.

Kunniga bagare kommer att både instruera dig i själva bakningen, samt lära ut om polkagrisens långa historia. Räkna med att få många frågor besvarade, samtidigt som du även lär dig rent praktiskt hur de tillverkas.

Var?

Upplevelsen är möjlig att genomföra i både Stockholm och Gränna. I Gränna hålls upplevelsen privat endast för dig, eller för din grupp. I Gränna kan också upplevelsen utökas med tilläggstjänster så som catering. Det här går att välja vid bokningen.

Du kan också märka dina kreativa mästerverk med personligt omslagspapper. Även det här, och än fler tjänster, kan väljas vid bokningen och gäller alltså bara i Gränna.

Beställ

Fakta om polkagrisar

  • Receptet, som fortfarande gäller inom polkagrisbakning, skapades av Amalia Eriksson i Gränna. Idag finns en staty av henne i staden.
  • 1859 gjordes den första polkagrisen, i just Gränna och av Amalia Eriksson
  • Många förknippar nog en polkagris med de klassiska röda och vita färgerna. I dag finns det dock en uppsjö av olika smaker, färger och former.
  • Man tror att polkagrisar fick sitt namn eftersom att polka, dansen, var mycket populär under tiden som Amalia kom på receptet.

Dekorationsverktyg till tårtor och bakverk Köpa cake pops tillbehör