Tårtdekorationer Dop

Vilka tårtdekorationer vill du ha till barnets doptårta? Här presenteras tårtdekorationer med tema dop.

sockerpasta i flerpack

Sockerpasta pastell

Sockerpasta i flerpack med fem mjuka pastellfärger – gul, grön, blå, rosa och lila, á 100 gram per färg. Sockerpastan kan användas för att täcka hela tårtor eller till att göra egna dekorationer av.

På doptårtan passar till exempel en liten baby, små bebisfötter eller skor, nappflaskor eller en söt nallebjörn. Varför inte skriva bebisens namn med bokstäver av sockerpastan i dom olika färgerna?

68:-

Till Butik / Beställ

babyskor

Babyskor tårtdekoration

Sockersöta, ätbara babyskor som är gjorda av mestadels florsocker. Dekorationen passar perfekt doptårtan eller en babyshowertårta. Skorna har en ljusblå färg och mäter 9,2 x 5,2 cm. En förpackning innehåller 1 par.

125:-

Till Butik / Beställ

Bokstäver i guld till tårta

Bokstäver i guld

Pynta doptårtan med bebisens namn skrivet med dessa bokstäver i guld! En snabb dekoration som gör den enklaste av tårtor till ett mästerverk. Bokstäverna är i papp och pinnen i trä. Levereras i förpackning om 53 stycken bokstäver – 3 x A och 2 x B-Z.

99:-

Till Butik / Beställ

 

Tårtdekoration Baby

Tårtdekoration föreställandes en liten baby – att ha på tårtan eller som dekoration vid dukning. Figuren har en ljusblå färg och är 11 cm hög. Tillverkad av polyresin och kan sparas som ett minne efter dopet eller kalaset.

60:-

Till Butik / Beställ

strössel som är blått och vitt

Konfettiströssel

Detta fina konfettiströssel passar att toppa dopets alla bakverk med, tårta som cupcakes. Strössel är en perfekt dekoration som ger det där lilla extra. Strössla runt tårtans kanter eller använd utstickare för kakor för att bilda figurer med strösslet. Hjärtan, stjärnor, bokstäver eller kanske djur? Strösslet är runt till formen och har färgerna blått, grönt, vitt och grått med pastellnyans.

44:-

Till Butik / Beställ

Dekorera en doptårta

Blått för pojke och rosa för flicka är inget ovanligt tema när det kommer till dop. Det finns massor av tårtdekorationer i just dessa teman men vill man hellre hålla det neutralt kan man välja färger som grönt eller gult. Varför inte ännu enklare med vitt som bas, som kompletteras med till exempel guld eller silver?

Att ha bebisens namn på doptårtan är väldigt fint och räcker gott och väl som dekoration om man inte vill lägga ner så mycket tid och arbete. För den som däremot gärna pysslar med bakning och dekorationer är sockerpastan perfekt att göra figurer med och även det blir superfint på doptårtan.

Sedan kan man såklart dekorera i all oändlighet med strössel, sockerfigurer, spritsning och andra tårtdekorationer om man känner för det.