Tårtdekorationer Dop

Headerbild tårtdekorationer dop

 

Ett dop är ett bra tillfälle att ta ut svängarna lite extra när det kommer till tårta och tårtdekorationer. Det finns mycket att köpa färdigt men också mycket man kan göra själv. Vilka tårtdekorationer vill du ha till din doptårta?

funcake sockerpasta

Sockerpasta pastell

Sockerpasta i flerpack med fem mjuka pastellfärger – gul, grön, blå, rosa och lila, á 100 gram per färg. Sockerpastan kan användas för att täcka hela tårtor eller till att göra egna dekorationer av. På doptårtan passar till exempel en liten baby, små bebisfötter eller skor, nappflaskor eller en söt nallebjörn. Varför inte skriva bebisens namn med bokstäver av sockerpastan i dom olika färgerna?

68:-

Till Butik / Beställ

babyskor

Babyskor tårtdekoration

Tårtdekoration i form av ett par sockersöta babyskor. Skorna är i färgen vit pärlemor och har naturligt storlek – 9,6 x 5,2 cm. En superfin dekoration till doptårtan som passar till både pojke och flicka. Skorna är dessutom helt ätbara då dom till största del är gjorda av florsocker. Observera att produkten kan innehålla spår av nötter.

125:-

Till Butik / Beställ

bokstäver i guld

Bokstäver i guld

Pynta doptårtan med bebisens namn skrivet med dessa bokstäver i guld! En snabb dekoration som gör den enklaste av tårtor till ett mästerverk. Bokstäverna är i papp och pinnen i trä. Levereras i förpackning om 53 stycken bokstäver – 3 x A och 2 x B-Z.

99:-

Till Butik / Beställ

dekorationskit doptårta

Dekorationskit till tårta

Fint dekorationskit som passar perfekt på en doptårta. Kitet innehåller vimplar, ”party picks” föreställandes ballonger och kronor att tycka ner på tårtans topp, samt ett tårtband att fästa runt tårtans kant. Kitet har ett fint och behagligt färgtema i färgerna blått, rosa, guld och svart och passar på dop för både pojke och flicka.

29:-

Till Butik / Beställ

baby

Tårtdekoration Baby

Vad passar bättre som kronan på verket på en doptårta än en lite bebis? Denna lilla figur föreställer just en bebis liggandes på en kudde och mäter 8,5 x 11 cm. Enkel att placera på tårtans topp eller vid sidan av tårtan som sista moment innan servering. Tårtdekorationen går inte att äta.

60:-

Till Butik / Beställ

blå vit strössel

Konfettiströssel

Detta fina konfettiströssel passar att toppa dopets alla bakverk med, tårta som cupcakes. Strössel är en perfekt dekoration som ger det där lilla extra. Strössla runt tårtans kanter eller använd utstickare för kakor för att bilda figurer med strösslet. Hjärtan, stjärnor, bokstäver eller kanske djur? Strösslet är runt till formen och har färgerna blått, grönt, vitt och grått med pastellnyans.

44:-

Till Butik / Beställ

Dekorera en doptårta

Blått för pojke och rosa för flicka är inget ovanligt tema när det kommer till dop. Det finns massor av tårtdekorationer i just dessa teman men vill man hellre hålla det neutralt kan man välja färger som grönt eller gult. Varför inte ännu enklare med vitt som bas, som kompletteras med till exempel guld eller silver?

Att ha bebisens namn på doptårtan är väldigt fint och räcker gott och väl som dekoration om man inte vill lägga ner så mycket tid och arbete. För den som däremot gärna pysslar med bakning och dekorationer är sockerpastan perfekt att göra figurer med och även det blir superfint på doptårtan. Sedan kan man såklart dekorera i all oändlighet med strössel, sockerfigurer, spritsning och andra tårtdekorationer om man känner för det.