Tårtdekoration Frost

Hitta passande tårtdekoration med Frost – Skapa enkelt en Frosttårta

Tårtdekoration Frost

     frosttårta

  • Tårtbilder Frost

Tårtbilder med frostmotiv är ett måste till kalaset som går i frosttema. Dom är enkla att montera och lämpar sig för dom flesta typer av tårtor. Bilderna är gjorda av sockerpasta och är helt ätbara. Håller länge i obruten förpackning.

Blir det en tårtbild med Elsa i egen hög person eller kanske en med hela gänget samlat? Oavsett blir tårtan en av kalaset stora höjdpunkter.

Till Butik / Beställ

 

frost tårtljus

  • Frost Olof, Tårtljus. Mycket av fokus i ett Frost-tema ligger naturligtvis på Elsa. För den som även vill ha med lite andra figurer från filmen är det här tårtljuset, av snögubben Olof, att rekommendera. Det kan till exempel komplettera de mer diskreta blåa tårtljusen i Frost Elsa tårtdekorationset. Ljusen säljs styckvis och är ej ätbara. Måtten är ca 6 x 8 x 1 cm.
Till Butik / Beställ

frost tårta

  • Frozen Snowflake, tårtbild. Med den här oblaten kan du servera en tårta som kommer att kommas ihåg långt efter att kalaset är slut. Motivet är systrarna Anna och Elsa, huvudkaraktärerna i Frost. Det är inga problem om du är ute i god tid – så länge tårtbilden förvaras torrt och svalt, har den en hållbarhet på över ett år. Oblaten kan läggas på de flesta typer av tårtor.
Till Butik / Beställ

Frost glitter ätbart

  • Snowflakes, glitterströssel. Ett vackert sätt att pynta tårtan eller glassen, är att strö över strössel. Med Snowflakes blir det särskilt snyggt, eftersom strösslet är format som små snöflingor. Det här är ett perfekt tillfälle att låta barnet vara med och förbereda det som ska ätas. En burk innehåller ungefär 50 gram strössel.
Till Butik / Beställ

  –  MER FROST – till kalaset – SE UTBUD – Partyhallen.se – 

Har ditt barn också förälskat sig i de frostiga systrarna Elsa och Anna? Eller är det kanske mysiga Olof som är favoriten i den populära filmen? Då passar väl ingenting bättre än att ställa till med ett riktigt Frost-kalas när det dags att fira födelsedag?

I blickfånget på ett sådant kalas står naturligtvis födelsedagstårtan. Smycka den med en färdig tårtbild och sätt dit några roliga tårtljus, varför inte med Olof, eller den drottninglika Elsa?

Vill du ha ett ännu lyxigare resultat lägger du till frostigt strössel i form av vackra snöflingor, och spritsar härligt fluffig grädde kring tårtbilden. Kanske till och med färga grädden med lite blå karamellfärg för att få den rätta isiga känslan på det hela.