Tårtdekoration Frost

För att lyckas med ett genomgående kalastema är det bra att få in så många detaljer som möjligt. Då Frost har nått en mycket stark popularitet finns mängder av tårtdekorationer att välja mellan. Tårtljus, sockerpärlor, muffinsformar och strössel är bara några exempel. Nedan ser du ett samlat utbud, och lite längre ner, ett par dekorationer i urval.

Tårtdekorationer Frost

frost dekorationsset tårta

  • Frost Elsa, Tårtdekorationset. I Frost Elsa tårtdekorationset medföljer tio stycken små, blå tårtljus inklusive hållare. Därutöver medföljer en detaljerad figur som föreställer Elsa. Kan med fördel kombineras med en tårtbild i samma tema för en riktigt vacker tårta. Tårtljusen är ungefär 6 cm höga, medan figuren är 8 cm hög. Tänk på att dessa dekorationer inte kan ätas.

olof frost tårtljus

  • Frost Olof, Tårtljus. Mycket av fokus i ett Frost-tema ligger naturligtvis på Elsa. För den som även vill ha med lite andra figurer från filmen är det här tårtljuset, av snögubben Olof, att rekommendera. Det kan till exempel komplettera de mer diskreta blåa tårtljusen i Frost Elsa tårtdekorationset. Ljusen säljs styckvis och är ej ätbara. Måtten är ca 6 x 8 x 1 cm.

frozen tårtbild

  • Frozen Snowflake, tårtbild. Med den här oblaten kan du servera en tårta som kommer att kommas ihåg långt efter att kalaset är slut. Motivet är systrarna Anna och Elsa, huvudkaraktärerna i Frost. Det är inga problem om du är ute i god tid – så länge tårtbilden förvaras torrt och svalt, har den en hållbarhet på över ett år. Oblaten kan läggas på de flesta typer av tårtor.

frost strössel

  • Snowflakes, glitterströssel. Ett vackert sätt att pynta tårtan eller glassen, är att strö över strössel. Med Snowflakes blir det särskilt snyggt, eftersom strösslet är format som små snöflingor. Det här är ett perfekt tillfälle att låta barnet vara med och förbereda det som ska ätas. Varje glittrande snöflinga är 1 cm i diameter och går givetvis att äta. En burk innehåller ungefär 50 gram strössel.

frost kakform

  • Wilton Tårtform, Snöflinga. För en tårta med Frost-tema passar det givetvis utmärkt om tårtan är formad som en snöflinga. Tårtformen är ungefär 32 cm i diameter och i hög kvalitet. Tårtformen kan med fördel användas igen till jul. Små pelare i tårtformens mitt lämnar utrymme för godis, eller annat gott, att fylla tårtan med.

dekorationer till tårta med frost