Tårtdekoration Frost

Hitta passande tårtdekoration med Frost – Skapa enkelt en Frosttårta

 

olof frost tårtljus

  • Frost Olof, Tårtljus. Mycket av fokus i ett Frost-tema ligger naturligtvis på Elsa. För den som även vill ha med lite andra figurer från filmen är det här tårtljuset, av snögubben Olof, att rekommendera. Det kan till exempel komplettera de mer diskreta blåa tårtljusen i Frost Elsa tårtdekorationset. Ljusen säljs styckvis och är ej ätbara. Måtten är ca 6 x 8 x 1 cm.

frozen tårtbild

  • Frozen Snowflake, tårtbild. Med den här oblaten kan du servera en tårta som kommer att kommas ihåg långt efter att kalaset är slut. Motivet är systrarna Anna och Elsa, huvudkaraktärerna i Frost. Det är inga problem om du är ute i god tid – så länge tårtbilden förvaras torrt och svalt, har den en hållbarhet på över ett år. Oblaten kan läggas på de flesta typer av tårtor.

frost strössel

  • Snowflakes, glitterströssel. Ett vackert sätt att pynta tårtan eller glassen, är att strö över strössel. Med Snowflakes blir det särskilt snyggt, eftersom strösslet är format som små snöflingor. Det här är ett perfekt tillfälle att låta barnet vara med och förbereda det som ska ätas. Varje glittrande snöflinga är 1 cm i diameter och går givetvis att äta. En burk innehåller ungefär 50 gram strössel.

frost kakform

  • Wilton Tårtform, Snöflinga. För en tårta med Frost-tema passar det givetvis utmärkt om tårtan är formad som en snöflinga. Tårtformen är ungefär 32 cm i diameter och i hög kvalitet. Tårtformen kan med fördel användas igen till jul. Små pelare i tårtformens mitt lämnar utrymme för godis, eller annat gott, att fylla tårtan med.

dekorationer till tårta med frost

Har ditt barn också förälskat sig i de frostiga systrarna Elsa och Anna? Eller är det kanske mysiga Olof som är favoriten i den populära filmen? Då passar väl ingenting bättre än att ställa till med ett riktigt Frost-kalas när det dags att fira födelsedag?

I blickfånget på ett sådant kalas står naturligtvis födelsedagstårtan. Smycka den med en färdig tårtbild och sätt dit några roliga tårtljus, varför inte med Olof, eller den drottninglika Elsa?

Vill du ha ett ännu lyxigare resultat lägger du till frostigt strössel i form av vackra snöflingor, och spritsar härligt fluffig grädde kring tårtbilden. Kanske till och med färga grädden med lite blå karamellfärg för att få den rätta isiga känslan på det hela.