Skicka godis – Godisbox med eget motiv

Skicka godis till en någon du tycker om. Färdig godisbox med eget motiv – eller färdiga motiv. Enkelt, snabbt och mottagaren kommer garanterat att bli glatt överraskad.

Box med godis att skicka

Ekologisk choklad att skicka

   

Box med godis och triss

Se fler godisboxar – Godisboxen.se

Skicka godis i box med eget tryck

Skicka godis – Så går det till

Det tar bara några minuter och boxen levereras sedan direkt hem till mottagaren.

 1. Välj godis
  Välj det godis du tror att mottagaren kommer att gilla. Det finns alltifrån fin choklad och god lakrits till sockerfria alternativ att välja bland. Du kan även välja till biobiljett, trisslott m.m.
 2. Designa boxen
  Välj motivet på boxen – antingen något av dom motiv som finns att välja på sidan eller genom att ladda upp ett eget foto eller bild. Bilden kommer att pryda utsidan av locket, vilket gör den både personlig och unik.
 3. Skriv en hälsning
  Skriv en personlig hälsning till den du vill överraska. Hälsningen kommer att finnas på lockets insida, omöjlig för mottagaren att missa.
 4. Fyll i uppgifter
  Fyll i mottagaren namn och adressuppgifter. Här fyller du även i ett önskat leveransdatum.
 5. Betala
  Betala – antingen via Swish, faktura via Klarna eller direkt med ditt betalkort.När beställningen är klar och betald skickas den med PostNord.

Se fler godisboxar – Godisboxen.se

Recension – box med godis från Godisboxen

Vi har testat att skicka en godisbox från Godisboxen.se – ett roligt koncept och ett relativt billigt sätt att göra någon glad på.

Beställning och leverans

Att beställa en godisbox och att designa ett eget utseende var väldigt enkelt. Den önskade bilden laddades upp och vi valde att skriva en personlig hälsning. Vid beställningen går det att välja ett önskat leveransdatum, för att få den levererad till exempel på en födelsedag. Vi valde inget särskilt datum och boxen landade i brevlådan efter 2–3 dagar som utlovat.godisbox  godisbox3

 Godisboxen och dess innehåll

Godisboxen är av kartong och framsidan pryds av den valda bilden – som trots ganska dålig kvalitet (tagen med mobilkamera) gjorde sig väldigt bra på förpackningen.

 

Just denna, ”Fredagsmys-boxen”, innehöll en bra blandning av godis – en påse M&M peanut, en påse hallon/lakritsskallar, en dumleklubba, en påse nötkräm och två tablettaskar. Godiset låg fint packat i kartongen och allt kändes färskt och smakade gott!

Betyg

Priset för just denna godisbox var 199 kr och sett till mängden godis så hade det förstås varit billigare att åka till affären. Däremot är konceptet roligt och det är en perfekt överraskning eller present att skicka till någon annan. Därför ger vi godisboxen betyget 4/5.

FAQ

Hur mycket kostar det att skicka en godisbox?

Boxarna finns i varierande prisklasser beroende på innehåll och eventuella tillval. Frakten är dock alltid gratis.

Kan man skicka en box till någon som ligger på sjukhus?

Ja, det går bra. Tänk på att det då är sjukhusets adress som ska fyllas i, samt avdelningen som personen befinner sig på.

Finns det allergivänliga godisboxar?

Ja! Det finns boxar som är fria från både socker, laktos och gluten. Det finns även veganska boxar att välja bland.

Godis att skicka när….

 • Vännen är sjuk

Till vännen som ligger krasslig är någon av krya-boxarna perfekta att skicka som uppmuntran och för att visa omtanke. Välj en som är laddad med halstabletter eller en med vitaminberikat te och goda chokladbitar.

Det, tillsammans med en omtänksam hälsning och ett fint motiv, kommer garanterat att både pigga och muntra upp den som inte känner sig kry.

 • Vännen har otur

Har du en vän som haft mycket otur på sistone? Passa på att muntra upp genom att skicka en godisbox fylld med både spänning, gott och förhoppningsvis lite tur… Trissboxar finns i flera varianter och kan muntra upp den som inte haft turen med sig den senaste tiden. Plötsligt händer det!

Skulle inte lotten bringa tur så kan lite gott godis, och överraskningen i sig, sätta guldkant på vilken otursdrabbad dag som helst.

 • Vännen fyller år

När 50-årsjubilaren, den nyblivna 30-åringen eller kanske 5-åringen ska firas finns många passande godisboxar att skicka som present. En biobox fylld med godsaker och biobiljetter, en lyxig presentbox innehållandes te, choklad och handkräm eller kanske den perfekta boxen för uppvaktning – trisslotter och goda chokladpraliner.

Att överraska någon som fyller år med en godisbox är en enkel lösning när du inte kan uppvakta personen på plats.

Se fler godisboxar – Godisboxen.se