Skicka godis – Godisbox med eget motiv

Skicka godis – Godisbox med eget motiv

Skicka godis till en någon du tycker om. Färdig godisbox med eget motiv – eller färdiga motiv. Enkelt, snabbt och mottagaren kommer garanterat att bli glatt överraskad.

 • Även Veganskt godis, Sockerfritt och Ekologiskt
 • Godisbox med eget motiv – Eller välj färdiga motiv
 • Skickas över hela landet
 • Snabbt och enkelt

skicka laktosfritt godisekologisk choklad      krya på dig boxen          skicka triss och godis

Se fler godisboxar – Godisboxen.se

Skicka godis – Så går det till

Det tar bara några minuter och boxen levereras sedan direkt hem till mottagaren.

 1. Välj godis
  Välj det godis du tror att mottagaren kommer att gilla. Det finns alltifrån fin choklad och god lakrits till sockerfria alternativ att välja bland. Du kan även välja till biobiljett, trisslott m.m.
 1. Designa boxen
  Välj motivet på boxen – antingen något av dom motiv som finns att välja på sidan eller genom att ladda upp ett eget foto eller bild. Bilden kommer att pryda utsidan av locket, vilket gör den både personlig och unik.
 2. Skriv en hälsning
  Skriv en personlig hälsning till den du vill överraska.  Hälsningen kommer att finnas på lockets insida, omöjlig för mottagaren att missa.
 1. Fyll i uppgifter
  Fyll i mottagaren namn och adressuppgifter. Här fyller du även i ett önskat leveransdatum.
 2. Betala
  Betala – antingen via Swish, faktura via Klarna eller direkt med ditt betalkort.När beställningen är klar och betald skickas den med PostNord.

 

Hur mycket kostar det att skicka en godisbox?

Boxarna finns i varierande prisklasser beroende på innehåll och eventuella tillval. Frakten är dock alltid gratis.

Kan man skicka en box till någon som ligger på sjukhus?

Ja, det går bra. Tänk på att det då är sjukhusets adress som ska fyllas i, samt avdelningen som personen befinner sig på.

Finns det allergivänliga godisboxar?

Ja! Det finns boxar som är fria från både socker, laktos och gluten. Det finns även veganska boxar att välja bland.

glasso 3

Godis att skicka när….

 • Vännen är sjuk

Till vännen som ligger krasslig är någon av krya-boxarna perfekta att skicka som uppmuntran och för att visa omtanke. Välj en som är laddad med halstabletter eller en med vitaminberikat te och goda chokladbitar.

Det, tillsammans med en omtänksam hälsning och ett fint motiv, kommer garanterat att både pigga och muntra upp den som inte känner sig kry.

 • Vännen har otur

Har du en vän som haft mycket otur på sistone? Passa på att muntra upp genom att skicka en godisbox fylld med både spänning, gott och förhoppningsvis lite tur… Trissboxar finns i flera varianter och kan muntra upp den som inte haft turen med sig den senaste tiden. Plötsligt händer det!

Skulle inte lotten bringa tur så kan lite gott godis, och överraskningen i sig, sätta guldkant på vilken otursdrabbad dag som helst.

 • Vännen fyller år

När 50-årsjubilaren, den nyblivna 30-åringen eller kanske 5-åringen ska firas finns många passande godisboxar att skicka som present. En biobox fylld med godsaker och biobiljetter, en lyxig presentbox innehållandes te, choklad och handkräm eller kanske den perfekta boxen för uppvaktning – trisslotter och goda chokladpraliner.

Att överraska någon som fyller år med en godisbox är en enkel lösning när du inte kan uppvakta personen på plats.

 • Du vill överraska vid en högtid

Firandet av olika högtider är viktigt för många och godis hör minst sagt till. Har du en vän som bor långt borta, men som du ändå vill överraska kring till exempel jul eller påsk finns godisboxar även för detta. I julboxarna finns bland annat skumtomtar, polkagrisar, julté och andra juliga praliner i en härlig mix.

I påskboxarna finns chokladägg, mumsiga kaniner och chokladkakor med påskmotiv. Som ett påskägg fast i en fin låda!