Tårtdekorationer Star Wars-tårta

Här finns tårtdekorationer med Star Wars. Börja med en Star Wars ätbar tårtbild, fyll på med Star-Wars-ljus, och glöm inte att dekorera muffins och bullar också.

Skapa en snygg Star Wars tårta!

Inspiration – Se snygga Star Wars tårtor här

star wars tårtbild

Star Wars tårtbild

Tårtbild med hjältarna från populära filmen, Star Wars, The Force Awakens.

Oblaten läggs direkt på tårtan och ger ett fantastiskt resultat på nolltid. Tårtbilden är naturligtvis ätbar och är hållbar i över ett halvår om den förvaras torrt och svalt.

Fr. 59 Kr

Se fler bildtårtor

star wars tårtljus

Star Wars Tårtljus

Har ditt barn fastnat för den ruskige Vader? Var lugn, han eller hon är inte ensam om att tjusas av det mörkt mystiska. Det här tårtljuset passar perfekt, antingen som komplement till våra fantastiska tårtbilder, eller som ensamt blickfång på den hembakade tårtan.

39 Kr

Till Butik

köpa svart sockerpasta

Svart sockerpasta

Svart sockerpasta med smak av vanilj, som kan användas till exempel för att täcka tårtor eller för att skapa läckra figurer – perfekt till Star Wars-tårtan.

En förpackning innehåller 250 g riktigt svart sockerpasta och för att täcka en hel tårta av normalstorlek (ca 24–25 cm) behövs två förpackningar.

39 Kr

Till Butik

Svarta sockerpärlor

Kristallformat, svart strössel från varumärket FunCakes. Strösslet har en neutral smak och ger en häftig effekt på tårtor, kakor och andra bakverk med Star Wars-tema.

Kristallerna kommer i en praktisk kryddburk och innehåller ca 80 g.

39 Kr

Till Butik

Tips till Star Wars-kalaset

Star Wars är ett festligt och ganska enkelt kalastema och det går att göra fint med enkla medel. Eftersom rymden ligger nära till hands är ett tips att mörklägga rummet och hänga upp massor av ljusslingor – både med vita och färgade lampor. Det ger en stjärnliknande effekt och dessutom blir det både mysigt och festligt på samma gång.

På nätet finns många fina engångsartiklar med Star Wars-tema, så som tallrikar, muggar och dekorationer. Till tårtan passar en tårtbild med lämpligt motiv eller så går det förstås att skapa något häftigt med hjälp av sockerpasta.