Tårtdekorationer Halloween

Spindlar, dödskallar eller blod? Vilka tårtdekorationer önskas inför halloween?

tårtoblat halloween

Halloween Bildtårta

Enklare blir det inte att göra en snygg halloweentårta… Lägg tårtbilden på tårtan 30-45 minuter för servering. Är tillverkad av ätbar sockerpasta.

59:-

Till Butik / Beställ

tårtbild på en dödskalle

Halloweentårta med tårtbild

Med hjälp av en härlig tårtbild kan man förvandla vilken tårta som helst till en läskig och rolig Halloweentårta och dessutom få den att se väldigt proffsigt gjord ut.

Baka själv eller köp en färdig och montera sedan tårtbilden innan servering. Spritsa kanterna med färgad grädde, frosting eller smörkräm för ett extra snyggt resultat.

Tårtbilder är tillverkade av sockerpasta och är helt ätbara.

69:-

Till Butik / Beställ

köpa svart sockerpasta

Svart sockerpasta

Med sockerpasta kan man forma sina egna figurer att lägga på Halloweentårtan. Spindlar, dödskallar och gravstenar är några roliga tips men bara fantasin sätter gränserna.

Varför inte klä en hel tårta i svart sockerpasta för att sedan dekorera med andra tillbehör? För en tårta av normal storlek (24–25 cm) behöver man drygt 500 gram.

39:-

Till Butik / Beställ

Sockerkaka format som ett skelett

Form till chokladskelett

Plastform för gjutning av läskiga skelett – som blir en rolig detalj på tårtan. Smält vit eller vanlig choklad och fyll formen, låt stelna och börja dekorera. Formen går även att använda till sockerpasta och marsipan om man hellre vill det.

45:-

Till Butik / Beställ

Tips till halloweenfesten

Födelsedagskalas eller bara en vanlig Halloweenfest, oavsett kan man förvandla den enklaste av tårtor till något spännande och annorlunda med bara några få produkter.

För den som gillar bakning och pyssel är det ingen större match att själv skapa figurer av sockerpasta eller marsipan i olika färger för att smycka tårtan men vill man hellre göra det enkelt för sig finns flera alternativ.

En tårtbild med Halloweentema monteras enkelt på favorittårtan på bara ett par minuter och kommer garanterat uppmuntra till ”bus eller godis”. Komplettera med strössel och andra tillbehör för att göra den extra festlig.

Duka bordet i samma tema och fixa den rätta stämningen med någon passande musik i bakgrunden och den spöklika stämningen kommer garanterat att vara på topp.

Läs även:

tårtfa

wilton muffinsplåt recension

Recension på ätbar sprayfärg