Tårtdekorationer Nyår

Här hittas inspiration av tårtdekorationer till nyår – och nyårstårtan.

sockerpasta i guldfärg

Sockerpasta Guld

Sockerpasta är perfekt för den som vill ha en nyårstårta helt färgad i guld. Kavla ut pastan tunt och lägg över tårtan och vips har den förvandlats till ett riktigt festligt bakverk.

Den guldiga sockerpastan fungerar även utmärkt att göra fina dekorationer och figurer av. Siffror som bildar det nya året, stjärnor, hjärtan eller något annat – det mesta är möjligt med sockerpasta.

29:-

Till Butik / Beställ

– Tematårtor – Få inspiration på Nyårstårtor här –

Ätbart glitter

Ätbart glitter

Ätbar pulverfärg i glittrande guld som snabbt och enkelt sätter nyårskänslan på tårtan. Passar på alla typer av tårtor med fäster bäst på grädde, frosting eller något annat kladdigt.

Innehållet i burken väger endast 3,5 gram men pulvret är drygt och räcker länge – en knivsudd eller två räcker gott och väl för att få en skimrande tårta till nyårsfesten.

39:-

Till Butik / Beställ

Bollar i guld till tårtor

Chokladbollar guld

Ge nyårstårtan en extra lyxig look genom att dekorera den med guldfärgade bollar gjorda av choklad. En supersnabb dekoration som dessutom smakar gott. Fina att lägga runt tårtans kant eller bara släppa ner lite här och där för ett mer avslappnat resultat. Guldbollarna mäter ca 2 cm i diameter och säljs som 8-pack.

49:-

Till Butik / Beställ

tomtebloss med siffor

Sifferbloss

Istället får klassiska tårtljus på tårtan passar dessa sifferbloss ypperligt på en tårta som ska serveras på nyår.

Blossen är tomtebloss som formats till siffror – bilda det nya året och välkomna det på ett snyggt sätt. Blossen mäter ca 18 cm, varav siffrorna är ca 7 cm. Brinntiden är ungefär 45 sekunder så vänta inte med servering när dom väl har tänts.

29:-

Till Butik / Beställ

– Tematårtor – Få inspiration på Nyårstårtor här –

isfacklor

Isfacklor

Slå på stort och dekorera nyårstårtan med festliga isfacklor! Isfacklor bjuder på en häftig stämning och påminner om fyrverkerier som exploderar på det mörka himlavalvet.

Facklorna finns i guld och silver och levereras med hållare som enkelt trycks ner i tårtan. Facklorna mäter 12 cm och brinntiden är ca 30 sekunder.

39:-

Till Butik / Beställ

Fixa nyårsfesten

Nyår är en av dom mer festliga högtiderna som gärna firas med buller och bång. Guldigt, silvrigt och glittrigt hör till och det är enkelt att pynta både rum och bord i nyårstema. Med ballonger, vimplar och serpentiner tillsammans med en snygg och stilren dukning blir festen både lyxig och festlig på samma gång.

Strö ut guldiga och/eller silvriga stjärnor på en svart bordsduk, vik snygga servetter, tänd upp ljusen och häll upp bubblet i eleganta glas. Välkomna gästerna och fira in det nya året på ett storslaget sätt, med god mat och en gnistrande tårta!

Tårtdekorationer jul tema