Tårtdekoration Babblarna

Här presenteras tårtdekorationer som passar när du bakar egen Babblarna tårta. 

tårtbild babblarna

Tårtbild med Babblarna

Älskar din Toddler också Babblarna? Varför inte baka en Babblartårta till kalaset? Den här fantastiska tårtbilden med alla härliga Babblar i ett levande flygplan kommer tveklöst göra stor succé.

Tårtbilden är 19 centimeter i diameter och längst ut finns en vit kant på ca 0,5 cm där det är tänkt att man ska spritsa grädde, men man kan ju lika gärna garnera med jordgubbar, bananskivor, choklad eller vad just ditt barn föredrar. Innehåller inte Gluten eller nötter.

65:-

Till Butik / Beställ 

funcake sockerpasta

Skapa egna Babblar med sockerpasta

Du har bakat din tårta, du har valt och applicerat din egen tårtbild, men du tycker att det fattas något ändå? Varför inte tillverka en eller flera Babblarfigurer i sockerpasta? Figurerna blir jättefina att sätta på tårtan, kanske ihop med ett ljus eller en liten skylt, som en av dina Babblare kan hålla i handen?

Pastan är enkel att jobba med, elastisk och den blir hårdare än vanlig marsipan, när figurerna fått torka. Tänk på att figurerna inte bör komma i kontakt med grädde, då kan det hända att tårtan ”svettas”. Sätt dem på en tårtbild eller tårtlock istället. Alternativt kan du stryka smörkräm eller liknande övertårtan, om du tycker att dina figurer gör sig bäst utan lock och bild.

Observera att sockerpastan kan innehålla spår av nötter.

89:-

Till Butik / Beställ 

babblarna till tårta

Babblarna – Figurer till tårtan

De är visserligen inte ätbara – men ändå snygga att ha vid tårtan. Sex snygga Babblarna figurer i härliga färger. Cirka 8 cm höga och kan på tårtan – eller bredvid.

269:-

Till Butik / Beställ 

babblarna strössel

”Babblarstössel” från FunCakes

Det här strösslet har blandade färger som matchar dina Babblar. Dekorera din tårta med det här konfettiströsslet för extra festlig effekt.Innehåller färgerna grön, gul, orange, rosa, blå och röd. Kanske kan du skapa en regnbåge över dina Babblar med strösslet?

Burken innehåller 60 gr och konfettin är ca 3 mm i diameter. Observera att produkten innehåller jordnötsolja.

39:-

Till Butik / Beställ 

ätbart lim

Ätbart lim 50 gr, från FunCakes

Det här limmet passar utmärkt när du ska montera dina Babblar eller andra figurer som du format av sockerpasta.

Limmet appliceras med pensel. Det ger ingen färg och har ingen uttalad smak. Hållbart och lätt att arbeta med.

Innehåller 50 gram.

35:-

Till Butik / Beställ 

Ätbar guldfärg

Ätbar guldfärg, Rainbow Dust

Med den här vackra guldfärgen kan du måla på sockerpasta, om du till exempel vill skriva födelsedagsbarnets namn på tårtan. Färgen är naturligtvis ätbar och appliceras med en liten pensel.

Skaka flaskan innan du målar.
Kan även användas till deg, marsipan och choklad.

Flaskan innehåller 100 ml.

Till Butik / Beställ 

Babblarna med sina härliga färger och namn som även de minsta kan uttala och komma ihåg, är sedan länge kända och älskade från TV. Nu kan du bjuda ditt födelsedagsbarn på ett alldeles fantastiskt färgsprakande Babblar-kalas som sent ska glömmas.

Baka en Babblartårta med hjälp av en färdig tårtbild och smycka med färdiga Babblar, eller skapa dina egna med sockerpasta i de härligt glada färgerna. Antingen älskar man dem alla, eller så har man en alldeles egen favorit närmast hjärtat. Blir det Diddi, Bobbo eller Babba som kröner ditt bakverk, eller slår du på stort och dekorerar med hela gänget?

babblarna dvdbabblarna mat babblarna gosedjur babblarna inredning