Köksförkläde med personlig brodyr – Recension

Förkläde med gravyr

Vi har provat ett köksförkläde med personlig brodyr från MedGravyr.se – ett klassiskt förkläde för både bakning och matlagning. Förklädet är gjort av ett rejält, om än lite styvt, jeanstyg och har snygga detaljer av brunt PU-läder – bland annat en praktisk ficka på magen. Brodyren gör produkten personlig vilket bidrar till att den är väl värd sitt pris.

Läs mer om förklädet och vad vi tyckte om det nedan.

(Produkten är sponsrad men åsikterna helt våra egna. Önskar ditt företag få era produkter testade? – Kontakta oss här)

+ Snyggt och personligt förkläde

+ Fickan på magen

+ Rejält material

– Något smalt upptill

Beställa eget? – Köp köksförkläde med personlig brodyr från medgravyr.se

Innehåll och funktion

Köksförklädet med personlig brodyr kommer från e-butiken medgravyr.se. Förklädet är gjort av ett mörkblått jeanstyg och har detaljer gjorda av mörkbrunt konstläder. Förklädet är av klassisk modell, med knytband runt midjan, samt ett reglerbart band runt nacken. Framtill på magen finns en rejäl ficka att förvara redskap eller annat i.

Förklädet levereras med brodyr i form av en kockmössa och en krans. Utöver det finns möjlighet att välja personlig brodyr i samband med beställningen, som då består av 1–2 valfria tecken inuti kransen, samt en rad med valfri text om max 20 tecken under den.

Förklädet passar att använda både vid matlagning och bakning för att skydda kläderna från spill och kladd.

förkläde test

Användning

Vi har testat att använda förklädet både vid bakning och matlagning och det första intrycket är att det är en bra produkt som gör sitt jobb. Förklädet sitter bekvämt, knytbanken runt midjan är generöst tilltagna (97 cm) och bandet runt nacken kan regleras i fem olika lägen, vilket gör att det passar till olika kroppsformer.

Ska vi anmärka på något när det kommer till användningen av förklädet så är det att det känns lite smalt upptill – det hade gärna fått vara några centimeter bredare. Tyget känns även lite styvt men det är inte så konstigt med tanke på att förklädet är helt nytt och knappt använt ännu.

förklädesdetalj 2

Brodyren

Förklädet förses som sagt med brodyr i form av en kockmössa och en krans. När beställningen genomförs går det även att lägga till personlig brodyr, utan extra kostnad, i form av 1–2 tecken inuti kransen samt upp till 20 tecken under den.

Vi valde bokstaven A inuti kransen och namnet Anna under. Kransen och bokstaven i mitten har broderats med gul tråd och kockmössan och namnet med vit. Brodyren känns rejäl och ordentligt gjord och har ett snyggt resultat.

förklädesbrodyr

Pris

Förklädet med brodyr kostar 525 kronor och med tanke på att de flesta förkläden som finns att hitta kostar ett par hundra kronor så känns priset rimligt – inte minst med tanke på brodyren. Det gör förklädet personligt och unikt och därmed lite extra roligt att ha på sig.

Fördelar och nackdelar

+ Snyggt och personligt förkläde

+ Fickan på magen

+ Rejält material

– Något smalt upptill

Egna tankar och betyg

Förklädet med personlig brodyr känns som en prisvärd produkt som kan komma till användning ofta för den som gillar att laga mat och/eller baka. Att man kan få det med namn eller annan personlig text gör att det känns lite extra roligt att bära och det skulle också kunna bli en fin present till hemmakocken.

Kvaliteten på förklädet känns helt okej. Tygen känns så här till en början något styvt men det är troligt att det kommer bli mjukare efter en tids användning. Brodyren är snygg och detaljerna lika så och det finns inte särskilt mycket att anmärka på.

På det stora hela är det ingen konst när det kommer till användning av produkten. Även om vi hade önskat en annan form så gör förklädet sitt jobb – att hålla kläderna under rena från spill och kladd. Betyget blir därmed 4/5.