Skicka Glassogram


Sommaren är i full gång och det är nog många som tar en glass eller två för att svalka sig eller bara för att det helt enkelt är gott med glass. På sommaren brukar också många försöka komma iväg för att besöka släkt och vänner man inte träffar så ofta. Tyvärr kanske man inte har möjlighet att träffa alla man önskar. Då kan det vara en god idé att skicka ett Glassogram för att visa att du tänker på just den personen.

Beställ enkelt på nätet

På flera olika ställen på nätet kan du beställa ett Glassogram. Du fyller i alla uppgifter, betalar och väljer till vem det ska skickas, mycket smidigt. Personen som får ett Glassogram kan sen själv välja när eller var den vill hämta ut sin glass. Presentkortet är giltigt hos Pressbyrån som finns på de flesta orter i Sverige. Självklart går det bra att skicka ett Glassogram på fler glassar än en. Det passar bra om du till exempel ska skicka till en hel familj.

Välj leverans med sms eller e-post

Du väljer själv hur du vill att presentkortet ska levereras, via sms eller e-post. På detta sätt behöver du inte skicka något presentkort av papper som personen sen ska hålla reda på. Eftersom de flesta idag har tillgång till e-post i sin mobil har mottagaren med sig sitt presentkort hela tiden och kan lätt slinka in på närmaste Pressbyrån när glassuget sätter in. En del kanske tycker att det känns lite trist och opersonligt att få ett sms istället för ett riktigt kort men det vägs upp av att det går snabbt och smidigt att beställa. Passar också bra för den som är ute i sista minuten.

Leverans på rätt dag

När du gör din beställning kan du även bestämma vilken dag du vill att ditt Glassogram ska levereras. Så om du vet om att någon har till exempel namnsdag i nästa vecka kan du välja att det ska levereras på precis rätt dag men göra klart beställningen och betala i förväg.