Tårtkurs i Stockholm

tårtkurs

Köp presentkort på ”tårtkurs” i Stockholm. Under fyra timmar lär du dig grunderna inom Bas, SugerFlower eller att göra en mäktig bröllopstårta.

  • 4 timmars kurs
  • Välj mellan Baskurs – SugarFlower – Bröllopstårta
  • 3 års giltighetstid på presentkortet
1195:-

Beställ


Mer om Tårtkurs

Att skapa den perfekta tårtan är lättare sagt än gjort – men när kombinationen av den utsökta smaken och den vackra utformningen sitter så är tårtan ett svårslaget mästerverk. Här finns möjlighet att gå en tårtkurs där du får lära dig allt du behöver för att skapa din alldeles egna fantastiska kreation, och dessutom sedan få äta upp den!

Tårtkursen hålls i Stockholm och kostar 1195 kronor per person Köp presentkort – Boka sedan tid och önskad kurs när det växlas in

BASKURS- LÄR DIG BAKA TÅRTOR

Kursen där du lär dig grundstegen i tårtskapandet i steg för steg. Från första steget hur du bakar bottnar och fyller din tårta och ändra fram till det sista steget där du smyckar och dekorerar den. Spritsning av enklare blommor och blad visas och du får fina kunskaper i att skapa en perfekt tårta som passar till alla tillfällen.

TÅRTKURS – BRÖLLOPSTÅRTA

Något för dig som gillar lite större utmaningar. I den här kursen utgår du från en så kallad Dummie-tårta för att prova några olika dekorationer, så som tjusiga kantdekorationer och blommor som passar sig för just bröllopstårtor. En teoridel ges i hur man bäst bygger och arrangerar en hög tårta för att sedan klä den med sockerpasta

Beställ

SE ÄVEN: