Tårtdekorationer Star Wars-tårta

Knepet för att lyckas med en Star Wars-tårta ligger i detaljerna. Ju mer utsmyckningar du använder desto mer minnesvärd blir tårtan. Oroa dig inte, det kan (nästan) inte bli för mycket! Börja med en Star Wars ätbar tårtbild, fyll på med Star-Wars-ljus, och glöm inte att dekorera muffins och bullar också.

Star Wars Tårtbild

Star Wars tårtbild – med hjältarna från populära filmen, Star Wars, The Force Awakens. Oblaten läggs direkt på tårtan och ger ett fantastiskt resultat på nolltid. Tårtbilden är naturligtvis ätbar och är hållbar i över ett halvår om den förvaras torrt och svalt.

Bilden är 20 cm i diameter och garanterar ett riktigt blickfång såväl på fikabordet som på födelsedagsfotot. För ett ännu lyxigare resultat kan tårtan dekoreras med spritsad gelatin runt kanten. En tårta att minnas.

Fr. 59 Kr

Se fler bildtårtor 

Star Wars Tårtljus

Darth Vader tårtljus. Har ditt barn fastnat för den ruskige Vader? Var lugn, han eller hon är inte ensam om att tjusas av det mörkt mystiska. Det här tårtljuset passar perfekt, antingen som komplement till våra fantastiska tårtbilder, eller som ensamt blickfång på den hembakade tårtan.

Vare sig det är det enda ljuset för ettåringen, eller mittpunkten bland en hel mängd andra ljus, så kommer Vader att lysa upp med sitt alldeles speciella sken där i mitten. Ljuset är ca 6x8x1 cm stort. Observera att ljuset inte går att äta. Säljs styckvis.

49 Kr

Till Butik / Beställ 

 

Kalas Star Wars Tema

Knepet för att lyckas med ett Star Wars-kalas ligger i detaljerna. Ju mer utsmyckningar du använder desto mer ihågkommet blir kalaset. Oroa dig inte, det kan (nästan) inte bli för mycket! Star Wars är ju dessutom ett populärt tema ganska högt upp i åldrarna. Du kan lika gärna satsa på ett rymdimperium för en liten ettåring som för tonåringen. Kanske passar det med ett maskeradkalas, då finns det fina dräkter för de minsta och likväl masker och dräkter för de lite större barnen. Blickfånget för ett kalas brukar ändå bli fikabordet, så varför inte börja där?