Tårtdekoration Enhörning / Unicorn

Tårtbilder och tårtdekorationer med enhörningar – Skapa din egen unicorntårta !

Tårtdekoration Enhörning / Unicorn

Unicorn tårtbild

Är ditt lilla födelsedagsbarn också hundra procent säker på att enhörningar finns på riktigt? Oavsett hur det ligger till med den saken, så finns i alla fall den här underbara tårtbilden på riktigt, och gör vilket kalas som helst helt magiskt. Lägg tårtbilden på din färdiga tårta och spritsa fluffig grädde runt kanten för den där extra magiska känslan. Räcker inte det? Strö över lite enhörningsströssel och smycka tårtan med guldfärgade tårtljus, så kan du inte misslyckas!

Tårtbilden är naturligtvis ätbar och mäter 20 cm i diameter. Den är hållbar i ca ett år, om den förvaras torrt och svalt.

Se hela utbudet av bildtårtor

Unicornströssel

Unicorn Strössel

Enhörningsströssel, smaka på det bara! Kan det bli mer kalasigt än så? Lägg på en färdig tårtbild på din tårta och sprinkla över det här härliga enhörningsströsslet så får du tidernas mest magiska tårta, och ett kalas att minnas i många år framöver.

Strösslet består av små enhörningar, bollar, sockerpärlor och konfetti i härliga pastellfärger och burken innehåller 180 gram av denna vackra och festliga blandning.

95:-

Till Butik / Beställ 

guldströssel

Guldstjärnor till tårta

Det här strösslet i form av vackra guldstjärnor är perfekt att dekorera din enhörningstårta med när du har lagt på en vacker tårtbild. Varför inte välja bilden med en enhörning i guld för ett extra lyxigt och glänsande resultat?

Stjärnorna är ca 1 cm stora och påsen innehåller 56 gram.

59:-

Till Butik / Beställ 

guldljus

Långa tårtljus i guld

Behöver din enhörningstårta något extra? Oavsett om du valt en tårtbild med enhörning i guld eller lila, så kommer de här vackra tårtljusen göra din tårta än mer perfekt. Vill du slå på stort ordentligt, så strösslar du enhörningsströssel eller guldstjärnor på den färdiga tårtan, som pricken över i. Succén är ett faktum!

Förpackningen innehåller 12 vackra ljus i guld och ljusen är 10 cm långa.

Observera att ljusen INTE är ätbara.

Hållare till ljusen ingår.

59:-

Till Butik / Beställ 

Enhörningar! Regnbågsfärgade, pärlemorskimrande, eller rosa. Mystiskt vackra och mytomspunna är det inte konstigt att de är så omåttligt populära som motiv på allt från kläder till skolböcker, och nu finns de till och med som tårtbilder!

Välj en färdig bild av sockerpasta och lägg den på din tårta och dekorera med enhörningsinspirerat strössel. Ditt födelsedagsbarn kommer få stjärnglans i ögonen och kalaset blir oförglömligt.