Tårtdekoration Brudpar

En bröllopstårta brukar vara otroligt vacker med många detaljer och fint handarbete och vad kan vara bättre än att ha en tårtdekoration i form av ett brudpar på toppen? Här finns något för alla smaker och du kommer säkert hitta något som passar dig och din bröllopstårta. Kanske lockar en ett brudpar i klassisk stil eller önskas gulddetaljer? Välj en figur till bröllopstårtan som passar er och erat bröllop.

Elegant tårtdekoration för bröllop

Tårtdekoration Brudpar Modern

En modernt formad tolkning av det klassiska brudparet på tårtan med kreativa linjer och med två hjärtan i fokus. Det här är en stilren dekoration som passar perfekt till vilken bröllopstårta som helst eftersom den går att anpassa till det mesta. Då den endast går i svart och vitt kan den matchas med alla andra färger så den bryter inte av från färgtemat på bröllopet utan smälter in på ett bra sätt. Tårtdekorationen är 13.5 cm hög.

225:-

Till Butik / Beställ 


Tårtfigur för silverbröllop

Tårtfigur till silverbröllop

Det här är ett sött brudpar att dekorera bröllopstårtan med för dig som vill få in lite lekfullhet på festen. Dekorationen har flera inslag av silver så den kan användas till ett silverbröllop, men är också perfekt till ett bröllop där färgtemat går i silver då den kommer passa in på ett bra sätt. Dekorationen är 15 cm hög och 11 cm bred och står på en platta vilket gör den enkel att placera på tårtan.

237:-

Till Butik / Beställ 

 


Bröllopspar i porslin till tårtan

Brudpar i Porslin

Ett klassiskt vackert brudpar med många fina detaljer som passar perfekt till att dekorera bröllopstårtan med. Eftersom dekorationen är ganska liten tar den inte över vilket gör att detaljerna på bröllopstårtan också kommer fram på bästa sätt. Dess storlek gör den även lämplig som dekoration på mindre bakverk som till exempel cupcakes eller muffins. Dekorationen är gjord i porslin och är 7 cm hög.

55:-

Till Butik / Beställ 

Genomskinlig tårtdekoration till bröllopstårtan

Tårtdekoration Brudpar – Bianca

Ett vackert dansande brudpar i genomskinlig akryl som passar perfekt som dekoration på bröllopstårtan. Tårtdekorationen smälter in bra med de andra dekorationerna vilket gör att den kan anpassas efter brudparets önskningar. Tårtdekorationen är 15 cm hg och 10 cm bred och står på en vit platta som går att ta loss om så önskas.

295:-

Till Butik / Beställ 

Tårtdekoration Brudpar

Kramandes brudpar till tårtan

Det här är en söt tårtdekoration av ett omfamnande brudpar. Dekorationen är enkel men vacker och passar perfekt på vilken bröllopstårta som helst. Färgerna tar inte över utan kompletterar bröllopsfestens färgtema på ett bra sätt. Dekorationen är 17.5 cm hög och 13 cm bred.

199:-

Till Butik / Beställ 

Klassiskt brudpar till bröllopstårtan

Dansande Brudpar Tårtdekoration

En tårtdekoration gjord i plast som föreställer ett vackert dansande brudpar. Dekorationen har många fina detaljer och kommer göra bröllopstårtan perfekt. Oavsett om dans är en central del i bröllopsfesten eller inte så är den här dekorationen en vacker symbol för bröllopets betydelse. Den är 15 cm hög.

209:-

Till Butik / Beställ 

Bröllopsfigur med rosor

Tårtfigur – Brudpar med rosor

En vacker liten tårtdekoration som föreställer en brudgum som håller sin brud i famnen. Dekorationen är svart och vit med röda detaljer vilket passar till de flesta färgkombinationerna. Rosor symboliserar dessutom kärlek vilket passar perfekt till en bröllopsfest. Tårtdekorationen är liten vilket gör att den är enkel att placera på bröllopstårtan. Brudparet är gjort i porslin och är 9.5 cm högt.

69:-

Till Butik / Beställ 

Tårtdekoration Guldbröllop

Guldbröllop Tårtfigur

Ett vackert brudpar med guld som en central färg. Detta är perfekt för er som firar guldbröllop, men passar också utmärkt för de som har guld som en temafärg för festen då dekorationen kommer smälta in. Dekorationen är 9 cm hög vilket gör att den både kan placeras på en större bröllopstårta, men det fungerar också att placera ut dem på flera mindre tårtor om detta är vad som planerats.

237:-

Till Butik / Beställ 

Bröllopsfigur med kyssande brudgum

Tårtdekoration Brudpar – Kyssen

En lite större tårtdekoration till bröllopstårtan som föreställer ett brudpar där brudgummen står på knä och kysser brudens hand. En gullig gest som symboliserar kärleken mellan dem. Tårtdekorationen är 16.5 cm hög och 15 cm bred vilket gör att den kommer bli en fin central del av bröllopstårtan.

215:-

Till Butik / Beställ