Tårtdekoration Brudpar

En bröllopstårta brukar vara otroligt vacker med många detaljer och fint handarbete och vad kan vara bättre än att ha en tårtdekoration i form av ett brudpar på toppen? Här finns något för alla smaker och du kommer säkert hitta något som passar dig och din bröllopstårta. Kanske lockar en ett brudpar i klassisk stil eller önskas gulddetaljer? Välj en figur till bröllopstårtan som passar er och erat bröllop.

Se hela utbudet hos Lyckasmedmat.se

Tårtfigur för silverbröllop

Tårtfigur till silverbröllop

Det här är ett sött brudpar att dekorera bröllopstårtan med för dig som vill få in lite lekfullhet på festen. Dekorationen har flera inslag av silver så den kan användas till ett silverbröllop, men är också perfekt till ett bröllop där färgtemat går i silver då den kommer passa in på ett bra sätt. Dekorationen är 15 cm hög och 11 cm bred och står på en platta vilket gör den enkel att placera på tårtan.

237:-

Till Butik / Beställ 

Bröllopspar i porslin till tårtan

Brudpar i Porslin

Ett klassiskt vackert brudpar med många fina detaljer som passar perfekt till att dekorera bröllopstårtan med. Eftersom dekorationen är ganska liten tar den inte över vilket gör att detaljerna på bröllopstårtan också kommer fram på bästa sätt. Dess storlek gör den även lämplig som dekoration på mindre bakverk som till exempel cupcakes eller muffins. Dekorationen är gjord i porslin och är 7 cm hög.

55:-

Till Butik / Beställ 

Tårtdekoration Brudpar

Kramandes brudpar till tårtan

Det här är en söt tårtdekoration av ett omfamnande brudpar. Dekorationen är enkel men vacker och passar perfekt på vilken bröllopstårta som helst. Färgerna tar inte över utan kompletterar bröllopsfestens färgtema på ett bra sätt. Dekorationen är 17.5 cm hög och 13 cm bred.

221:-

Till Butik / Beställ 
Se hela utbudet hos Lyckasmedmat.se

Bröllopsfigur med rosor

Tårtfigur – Brudpar med rosor

En vacker liten tårtdekoration som föreställer en brudgum som håller sin brud i famnen. Dekorationen är svart och vit med röda detaljer vilket passar till de flesta färgkombinationerna. Rosor symboliserar dessutom kärlek vilket passar perfekt till en bröllopsfest. Tårtdekorationen är liten vilket gör att den är enkel att placera på bröllopstårtan. Brudparet är gjort i porslin och är 9.5 cm högt.

69:-

Till Butik / Beställ 

Bröllopsfigur med kyssande brudgum

Tårtdekoration Brudpar – Kyssen

En lite större tårtdekoration till bröllopstårtan som föreställer ett brudpar där brudgummen står på knä och kysser brudens hand. En gullig gest som symboliserar kärleken mellan dem. Tårtdekorationen är 16.5 cm hög och 15 cm bred vilket gör att den kommer bli en fin central del av bröllopstårtan.

215:-

Till Butik / Beställ 
Se hela utbudet hos Lyckasmedmat.se

Vilket brudpar passar just din bröllopstårta?

 Lika väl som att bröllopstårtan i sig ska vara helt perfekt så bör också dess dekorationer vara det. En bröllopstårta är ofta vackert och personligt dekorerad men gemensamt för de allra flesta bröllopstårtor är att det står ett brudpar på toppen. Brudpar avsedda för en bröllopstårta finns att välja i en mängd olika utföranden och material.

Är det viktigt att hela tårtan ska gå att äta kan ett brudpar i sockerpasta vara ett bra alternativ, då går det dessutom att göra den väldigt personlig och i samma stil som de övriga dekorationerna som finns på tårtan.

Vill man hellre kunna spara brudparsdekorationen som ett fint minne från bröllopsdagen finns brudpar i olika utformningar och stilar i både porslin, plast och glas att välja mellan. Brudpar i porslin eller glas ger en elegant effekt medan ett brudpar i plast är väldigt praktiska.

Det finns garanterat något som passar för alla önskemål, både när det gäller material, stil och utformning.