Sockertrollets Lilla Bakhörna

Sockertrollets Lilla Bakhörna

CIMG0232-001Jag heter Marie-Louise och det är jag som är ”Sockertrollet”! En baktokig mamma till 5 små Sockertroll, som också gärna är med och både bakar och smakar alla mina påhitt. Vi bor i Sunne, mitt i det vackra Värmland! I min blogg samsas i stort sett allt som har med bakning att göra: matbröd, kaffebröd, kakor, godis ,cupcakes och tårtor. Egen sylt , saft och inläggningar får också plats! Ibland följs ett riktigt bra recept slaviskt, medan alltsom oftast hittar jag på egna twister på smaker i mina bakverk.

Att baka från grunden är det som är min grej, det ska vara äkta varor och onödiga tillsatser! Det smakar så mycket bättre då.

Vill du kika in i min hörna så finns jag här :  Sockertrollets Lilla Bakhörna

Med vänlig hälsning: Marie-louise Vennerström

(Vill du även att din blogg ska presenteras på Sockerpasta.nu? Kontakta oss för publicering)

tårtbild collage Sockerpasta tårtbild collage

”Recension Sockertrollets Lilla Bakhörna”

photo-2012-08-30-22-01-22-554Precis som Marie-Louise skriver så har hon sitt intresse inom allt som har med bakning att göra. För oss som specialiserat oss på sockerpasta, marsipan och andra dekorationsmöjligheter finns vissa riktigt härliga inlägg. Men man får leta runt lite bland bullar, gifflar, tårtor och annat gott.

Här ser vårat favoritinlägg där hon verkligen visar på fingerfärdighet:

Fördelen med bloggen är att hon skriver om något hon verkligen kan och att det som sagt är proffsiga bilder och tydliga instruktioner.

Nackdelen är att det för oss ”dekorerare” är svårt att hitta relevanta inlägg. Men följ länken så hittar du det bästa…

Betyg:  litenlitenliten

Köp din sockerpasta här