Myheart erbjuder tårtoblater med egen design

Designa egen tårtbild

Tårtbilder är ett snyggt sätt att göra tårtan personlig och ge den där wow-effekten på festen. Ett klassiskt motiv är brudparet på bröllopstårtan, eller bebisen på dop-tårtan. Det beundransvärda med tårtbilderna tycks kanske vara hantverket; att det verkar så otroligt avancerat att skapa en bild av något ätbart. Nu lanserar MyHeart.se  en tjänst som gör det ännu enklare. Skapa egen tårtbild både bild bilder och text.

MyHeart.se säljer fest-och bröllopsdekorationer på internet, och en av de mest beundransvärda produkterna är det man kallar ”Designa din egen tårtbild”. Kunden får då själv välja layout, bilder och text på sin tårtoblat. Den färdiga bilden blir cirka 20 cm i diameter och passar alltså utmärkt till att täcka ovansidan på en normalstor gräddtårta. Tårtbilden trycks på en så kallad ”sugarpaste”, en sockermassa som används för dekorationer, likt marsipan. Till skillnad från marsipan är dock sugarpaste helt kritvit, och lämpar sig därför bättre till tryck som dessa.

Så här går designen till:

Den egna designen sker direkt på hemsidan. Först väljs en layout. Det finns 10 olika layouter att välja mellan, och dessa bildar mönster av bilder i varierande storlek. Efter att layouten är vald väljs de bilder som ska laddas upp och placeras i layouten. Ovanpå bilderna kan sedan text appliceras, som då matas in fritt i en textruta. Kunden kan välja mellan 8 olika typsnitt och 14 olika färger på sitt textbudskap.

Den egendesignade tårtbilden fraktas med PostNord och Schenker med en beräknad leveranstid på 1-3 dagar. Bilden kan också hämtas direkt från myHearts lager i Kungsängen, vardagar 08-15:00. Om den förvaras torrt och svalt kan den sedan bevaras ett helt år utan att fara illa.