Kurser och provsmakningar nu på hemsidan

Baka polkagrisarVill du ta din bakning ett steg längre? Här på hemsidan hittar du nu både provsmakningar och kursen under fliken ”kurser”.

Medan kurserna ger dig den kunskapen som krävs för att fortsätta göra vackra bakverk (cupcakes, choklad etc.) i hemmet, kan provsmakningarna ge dig ny inspiration och nya spännande upplevelser för dina smaklökar.

Exempel på det som nu erbjuds är:

  • Polkagrisbakning – Att lära sig baka polkagrisar är en upplevelse som lockar baksugna i alla åldrar. Räkna med att få ett nytt perspektiv på bakning efter den här kursen.
  • Cupcakes – Under fliken cupcakes hittar du flera olika kurser och upplevelser. Bland annat finns en dekorationskurs där du lär dig att göra dina cupcakes så vackra så att de nästan inte bör ätas.

 En mer grundläggande kurs finns också för dig som inte har prövat på att baka cupcakes förut. Medan dekorationskursen passar den som har lite grundkunskaper, passar den här grundkursen den som är nyfiken, men som inte har testat på att baka en cupcake innan.

För den som inte vill baka, utan mest vill äta, finns också en cupcakeprovning. Under provningen slår du dig helt enkelt ner och blir serverad cupcake efter cupcake.

  • Glass/desserter – För den som gillar glass, vilket nog de allra flesta gör, finns en glassprovning under undermenyn Glass/desserter. Under provsmakningen väntar ungefär en timmes frossande i Gelato (italiensk glass gjord på mjölk).

Även en dessertavsmakning hittas genom att klicka på den här undermenyn. 

Ovan var ett axplock av det som finns att göra ­– klicka gärna in och upptäck utbudet själv. Glöm inte att kolla vilken ort kursen eller provsmakningen hålls i, och under vilka årstider.

Se i menyn under ”Kurser”