Glassogram i kärlekens tecken

Vem har missat sommarens nyhet? Nu går det att skicka presentkort på glass hos Pressbyrån till någon du vill visa lite extra omtanke! Det skickas via sms eller mail och tjänsten är enkel.

Börja med att gå till startsidan där Glassogram kan beställas – där instruktionerna genast dyker upp. Där väljer du datum och leveransmetod (mail eller sms) samt antal presentkort och belopp (mellan 25 och 250 kr plus 5kr i trafikavgift). Leveransadress och avsändaradress anges också. Hur enkelt som helst! Det som dock kan krångla är mailadressen (får inte vara mellanslag efter adressen)

Det som är toppen är att såhär i sommartider reser många runt i landet, inte sällan med bil. För den som inte har Pressbyrån nära sin hemort finns alltså stor chans att ändå passera en under sin resa. Så var inte rädd för att sända lite omtanke runt omkring dig, om man så bor ute på landet eller i en storstad. Många reser som sagt förbi, eller är i närheten av, en Pressbyrå någon gång under sin semester.

Sänd ett 25-kronors presentkort till någon du vet älskar glass och behöver få komma iväg själv en stund och njuta av sommaren. Eller varför inte ett 250-kronors presentkort till någon som snart fyller år och ska ha kalas. Glassen är betald för hela kalaset!

Ett smidigt och snabbt sätt att visa lite extra omtanke och kärlek, helt enkelt.