Glasskurs & Dessertkurs

Glassprovning i Stockholm eller Dessertprovning i Norrköping – Här presenteras två goda upplevelser

Dessertavsmakning (Norrköping)

dessertavsmakning

Desserter finns inte bara för att det är gott. Vetenskapen säger faktiskt att det hjälper magen att slappna av efter en riktigt stor måltid. Med den här upplevelsen kan ni smaka av och hitta nya desserter att äta efter stora måltider i framtiden.

När ni kommer till platsen kommer ni att välkomnas av kunnig personal som presenterar de olika desserterna. De kommer också hjälpa er att välja ut en varm dryck som passar till det som ni har valt.

Upplevelsen är för två. Perfekt läge att ta med någon du tycker om alltså. Dessertavsmakningen hålls i Norrköping och kostar 350 eller 695 kronor beroende på hur mycket ni vill äta – tre eller sex desserter.

Läs mer / Beställ 

glassprovning i stockholmGlassprovning i Stockholm

Tycker du om glass? Det är nog inte många som skulle svara nej på den frågan. Särskilt eftersom glass finns i så många olika variationer vad gäller smaken. När det kommer till glass finns det helt enkelt något för alla.

Under den här glassprovningen i Stockholm kommer du att , under en timmes tid, få smaka på mellan 10 och 12 gelatosorter. Gelato är en italiensk form av glass som i de flesta fall är gjord på mjölk istället för grädde.

Glassprovning är en upplevelse som passar alla, såväl stora som små. Frågan är hur svårt det kommer bli att gå tillbaka till ”vanlig” glass igen från gelato?

Välkommen att upptäcka själv!

Plats: Stockholm

Gäller för: 1 person, 2 personer

Hur länge? Ca 1 timme

När? På sommaren

Läs mer / Beställ