Dekorationsverktyg

Spritspase

Utstickare

Dekorera lyxiga cupcakes med blommor och blad, skriv något fint på bakverket eller skapa en personlig doptårta med nallebjörnar och små fotavtryck.

Med en utstickare är det lätt att lyckas med egna dekorationer för tårtor och andra bakverk. Skapa imponerande kreationer i fondant, sugarpaste eller marsipan genom att enkelt trycka ut olika former i den utkavlade massan.

köpknapp

 


 

flowerpics

PME flower pics – Formar för sockerblommor

PME flower pics är ett praktiskt verktyg för att säkert och snyggt dekorera tårtor med blommor av olika slag. Blommorna stoppas enkelt ned i hållarna, som i sin tur placeras i bakverket med spetsen nedåt. Produkten håller på så vis blommorna på plats. För mer stabilitet kan man anpassa hållarnas storlek till blommorna genom att först fylla dem med sockerglasyr eller sugarpaste.

Produkten passar utmärkt för både plast- och sockerblommor. Vid dekorering med riktiga blommor kan hållarna med fördel fyllas med vatten innan.

PME flower pics finns att köpa i storlekarna small, medium och large.

köpknapp


 

dekorationsset sockerpasta

Wilton dekorationsset deluxe

Wiltons dekorationsset deluxe är perfekt för den som vill kunna skapa inspirerande bakverk. Det innehåller en stilren förvaringslåda med praktiska verktyg som gör det enkelt att dekorera vackra och kreativa tårtor. Setet består av 46 olika delar av hög kvalité som är mycket lätta att använda.

Den praktiska förvaringslådan är perfekt för att organisera och förvara de många delarna. I lådan finns en vinklad palett, 24 engångsspritspåsar, en twist quick tyllkoppling som underlättar byte av tyllar samt 18 olika tyllar: 4 runda, 2 droppblommor, 5 stjärntyllar, 2 kronblad, 1 volang, 2 blad, 1 korgtyll och 1 multi-openingtyll.

köpknapp


 

Formskålar för sockerpasta

Wilton flower Shaping bowls – Skålar för sockerpasta

Med flower shaping bowls från Wilton är det lätt att själv skapa vackra blommor och blad i sockerpasta, flowerpaste, royal icing eller gumpaste. I skålarna kan man forma och torka dekorationer med en realistisk look i olika storlekar.

Wiltons flower shaping bowls har små hål i botten, vilket ökar ventilationen och hjälper dekorationerna att torka. Hålen gör det dessutom lättare att justera skålens position, något som ytterligare optimerar torkningen. För att de även ska kunna forma och torka blommor som har blivit fästa på floristtråd finns det också ett hål i skålens mitt.

köpknapp


 

Sockerpastaverktyg

Wilton fondant decorative punch set – Dekorera med sockerpasta

Med Wiltons fondant decorative punch set kan vem som helst dekorera sagolika tårtor med sugarpaste. I setet finns ett vinklat handtag som är mycket bekvämt att arbeta med. Det är lätt att hantera och det tar bara sekunder för mönsterskivorna att skapa detaljerade mönster i pastan.

I fondant decorative punch set hittar man dessutom åtta olika mönster med bland annat tulpaner, diamanter, klöver och blommor i 3D. Mönsterskivorna har en diameter på ca 3 cm. Det är mycket enkelt att byta mellan olika mönster och de fungerar minst lika bra för dekoration av andra typer av bakverk.

köpknapp 


3d utstickare


 

Wonder cakes 3D – Utstickare

Silikonmarts wonder cakes 3D-utstickare i form av snöflingor gör det lätt att dekorera roliga och kreativa vintertårtor. Med utstickaren trycker man enkelt ut vackra snöflingor i bland annat marsipan, sockerpasta och gumpaste. Tack vare det tydliga mönstret skapas en 3D-effekt som kan förstärkas ytterligare med hjälp av pulverfärg.

Wonder cakes 3D-utstickare är tillverkade i plast och finns i två storlekar. De små är 2,5 x 2,3 cm och de stora är 3,4 x 3 cm. Utstickaren har en ejektions- och präglingsfunktion för att det enkelt ska gå att forma snöflingorna.

köpknapp

side scraper

PME Side scraper tårtskrapa

Side scraper är en praktisk och billig tårtskrapa från PME Arts and Crafts som gör det enkelt att snabbt och smidigt ge tårtan en härlig textur. Med den tandade kanten blir det så pass lätt att dekorera grädde, frosting eller smörkräm längs sidorna på tårtan att även barnen kan vara delaktiga.

Skrapan är 7,5 cm bred och 10,7 cm lång. Den är tillverkad i vit plast och mycket enkel att rengöra.

köpknapp 

mönsterroller

Mönsterroller

Ge tårtan eller bakverket en personlig prägel med snygga mönster i marsipanen som imponerar på gästerna. Med en mönsterroller är det enkelt att göra vackra dekorationer i marsipan eller sockerpasta.

Pastan eller massan kavlas först ut, och rollern rullas sedan över den för att snabbt skapa snygga mönster av olika slag.

köpknapp 

palettkniv

Paletter

En palett är ett verktyg som underlättar utbredning av krämer, fyllning eller grädde i och omkring tårtor. Den kan också användas för att skära bort överflödig fyllning samt för att smidigt lyfta på bakverket.

Det finns en mängd olika storlekar och modeller att välja mellan. För små bakverk funkar det med en liten palett, men för tårtor är en stor vinklad modell att föredra.

köpknapp

 

Spritspåsar

Spritspåsar

Spritspåsen är ett redskap med mängder av olika användningsområden. Den kan vara ett väldigt bra hjälpmedel när man ska fördela kaksmet eller snabbt och kladdfritt fylla bakverk med fantastiska krämer.

Använd spritspåsen för att snyggt lägga upp mat på ett fat, eller kombinera den med en tyll för att läckert dekorera tårtor och cupcakes med frosting och grädde.

köpknapp

Tårta som ser ut som att man häller godis

CakeFrame pouring kit

Dekorera en unik tårta som ger illusionen av att en flaska eller påse trotsar tyngdlagen och själv häller ut sitt innehåll över tårtan. Setet från CakeFrame består av ett rör i tre delar och en tårtbricka med en diameter på 24,5 cm. Delarna har tillverkats i ett livsmedelssäkert styrenplast och kan maskindiskas.

köpknapp