Cupcake Kurser

Cupcake är ett bakverk som kan varieras i oändlighet, och det kanske bland annat är därför som det är så omtyckt. Bakverket bjuder på spännande variation då de kan se så olika ut från cupcake till cupcake.

Oavsett om du bakar, provsmakar eller dekorerar, skänker dessa härliga bakverk alltid en trevlig upplevelse.

Cupcakeprovning

Att sätta sig ner vid bordet och bli serverad cupcake, efter cupcake, efter cupcake är nog paradiset för den som tycker om bakverket. När ni anländer till lokalen får ni en presentation av de olika smakerna och dekorationerna innan ni börjar äta.

När introduktionen har hållits är det bara att luta sig tillbaka och njuta av de härliga smakerna och de vackra dekorationerna som pryder bakverken.

Priset, som är 295 kronor, avser en person. Smakprovningen hålls i Göteborg och varar i ungefär en timme. Dryck är inkluderat.

Äta cupcake provning

Dekarationskurs

Det finns dem som är så duktiga på att dekorera sina cupcakes, så att man nästan hellre vill ha dem som prydnad än som efterrätt. Under den här upplevelsen får ni en inblick i hur man dekorerar just så vackert.

Kunniga handledare kommer att guida er genom olika bottnar, fyllningar, toppings och frostings. Ni kommer att få lära er tekniker och samtidigt få inspiration till att skapa era egna mästerverk.

När ni har gjort era cupcakes kommer ni, tillsammans med övriga deltagare, att provsmaka både era egna och de andras bakverk. Upplevelsen kostar 399 kronor per person och inkluderar en dryck från kaféet. Dekorationskursen hålls i Göteborg och är möjlig att delta i året runt.

Lära sig dekorera cupcakes

Lär dig baka cupcakes

Vill du veta hur man lär sig baka cupcakes från grunden? I sådana fall är den här upplevelsen ett måste. En erfaren handledare kommer att först att ge er en allmän introduktion om cupcakes, varefter ni sedan går igenom recepten för kursen.

Ni kommer sedan att delas in i olika lag, där varje lag har hand om ett enskilt moment i bakningen. Instruktören kommer hela tiden att finnas till hands för vägledning och för att se till att era cupcakes blir så bra som möjligt.

När ni är färdiga kommer ni i gruppen att få provsmaka era cupcakes. Till fikat ingår också en dryck från kaféet. Upplevelsen, som hålls i Göteborg, kostar 695 kronor per person och är tillgänglig året runt

cupcake kurs

kurser i cupcake

.