Cake Popspinnar & tillbehör

Cake Pops är en efterrätt eller bakverk som går snabbt och enkelt att göra. De är formade som små bollar eller andra roliga former i olika storlekar och sitter fast på pinnar ( speciella Cake Pops Pinnar) , så att själva utseendet liknar en klubbas.

 

HOUSE OF MARIE CAKEPOPS PINNAR

  • Perfekt till Cake Pops
  • 20 st per förpackning
  • 15 cm långa
Till Butik / Beställ

Cake Pops Pinnar & övriga tillbehör

Ställningar

cake pops ställningCake Pops ställningar är inte ett måste – men det blir väldigt snyggt. Det finns olika varianter utav dessa, då vissa är enkla och praktiska medan andra är mer eleganta.

Se Cake Pops Ställningar

Cake Pops formar

cakepops formarDessa formar används för att grädda sockerkakan. Därmed behöver man inte smula sönder de färdiga kakorna och blanda med någon annan ingrediens, då kakan redan fått en fast form efter önskat utseende.

Se Cake Pops formar

Presentförpackningar

cake pops ställMed en lyxig presentförpackning skapas pricken över i:et. Detta är inte ett bakverk man ”snor ihop” till sig själv utan är främst till festligheter eller att ge bort i present. Presentaskarna gör de finna Cake Pops Pinnarna ännu snyggare och ramar in presenten perfekt.

Se Cake Pops Presentaskar
Se utbud inom Cake Pops Tillbehör

Vad är cakepops?

Cakepops är en kaka på en pinne, en mjuk kaka eller hårda kakor som mixats med glasyr för bli en formbar deg och rullas till små bollar, placeras på en pinne och doppas i choklad / dekoreras

Hur man gör Cake Pops?

Att göra Cake Pops går snabbt och enkelt. Det finns olika recept och ingredienser beroende på hur man vill att de ska smaka. Här är några enkla steg i hur man gör generellt.

  • Grundingrediensen är en mjuk kaka, som en sockerkaka eller muffins, som ska smulas sönder Att använda en mixer är att föredra.
  • När man sedan har en skål med smulor från en kaka blandar med det med något krämigt, som exempelvis Philadephia ost, nutella eller annan frosting som man kan använda till Cupcakes.
  • Sedan formar man kakdegen till bollar eller annan önskad form.
  • Vissa recept kräver att de färdiga ”bollarna” ställs i kylen ett tag innan man arbetar vidare.
  • Därefter doppar man kakan, som nu satts fast på s.k Cake Pops Pinnar, i exempelvis smält choklad. Ljus eller mörk choklad är helt beroende av ens egen smak eller recept.
  • Om man vill kan man sedan rulla bollarna i strössel.
  • Som sista steg sätter man i de färdiga Cake Popsen i en slags behållare och ställer in dem i kylen tills chokladen stelnat.

 Här kan du köpa följande produkter:

Turtle Cake Pops

Tonåriga muterade hjältesköldpaddor var framförallt populära på 80-90-talet hos barnen. Sköldpaddornas framfart gick att följa i tidningar, på TV och på Bio. Nu även i Cakepopsformat…

Super Mario Bros

Med över 40 miljoner spel sålda över hela världen är Super Mario Bros en av de mest kända TV-spelsfigurerna. Han kan slåss mot sköldpaddor, akta sig för stenblock, bli extrastor av en svamp osv. Men framförallt går det att göra coola Cake Pops med detta